Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

85 vacatures gevonden

Groepsbegeleider voor locatie de Lichtboei

Voor de afdeling Lichtboei zijn wij op zoek naar een groepsbegeleider. Zoek jij een uitdagende baan waarin je je enthousiasme voor de zorg aan een kwetsbare doelgroep kwijt kunt? Dan ben jij de professional die wij graag willen leren kennen!

Groepsbegeleider voor locatie de Boeg

Deins je niet terug voor deelnemers die te maken hebben met verslavigs- en psychische problematiek? En wil je de uitdaging aangaan om deelnemers te motiveren en stimuleren in hun ontwikkeling en samen op zoek te gaan naar hun kracht? Reageer dan snel op onderstaande vacature en kom ons team versterken.

Groepsbegeleiders Huis en Haard / Herstart

Heb jij ervaring met bewoners met een achtergrond van dakloosheid, verslaving en psychiatrische problematiek? Kom onze teams versterken en help mee om onze bewoners een prettig thuis te bieden en hen te begeleiden en ondersteunen in hun dagelijks leven.

Teamleider (adjunct) BTM voor 24-36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een collega die vol enthousiasme deze nieuwe functie binnen onze regio kan invullen samen met de manager BTM. Je bent een netwerker, denkt in mogelijkheden en kunt hoofd- en bijzaken snel onderscheiden om tot de kern te komen. Interesse? Solliciteer nu!

Teamleider Productiecontrol voor 36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een collega die vol enthousiasme deze nieuwe functie binnen onze regio kan invullen. Ben jij niet alleen pro-actief, maar ook organisatiesensitief én beschik je over een helikopterview in combinatie met een groot analytisch vermogen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Kwaliteitsmedewerker voor 36 uur per week

 “Zorgen dat we als organisatie de goede dingen doen, en die dingen ook goed doen, conform de standaarden”. Dàt is kwaliteit. Wil jij hieraan meewerken? Houd je ervan met verschillende onderwerpen tegelijk bezig te zijn en kun je goed schakelen? Ken je de praktijk en wil je de verdieping maken naar een staffunctie met beleidstaken? Dan is de functie van Kwaliteitsmedewerker misschien wel wat voor jou!
 

Controller

Wij zijn op zoek naar een collega met een stevige persoonlijkheid in combinatie met organisatiesensitiviteit en overtuigingskracht. Solliciteer nu naar deze leuke en uitdagende functie!