Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

9 vacatures gevonden

Re-integratiecoach Utrecht (28-32 uur p.w.)

Als Re-integratiecoach coach jij de deelnemers binnen de provincie Utrecht die geen (betaald) werk hebben en het moeilijk hebben om hun weg op de arbeidsmarkt te vinden. Samen met de deelnemers, en in goed overleg met de betrokken hulpverlening en de uitkerende instanties, breng je de mogelijkheden in kaart en stel je een trajectplan op. Je maakt de deelnemers enthousiast…

Trajectmanager Traject Management (28-36 uur p.w.)

Wil jij alle processen rondom de inhoudelijke zorgvraag, de financiering en de zorgregistratie organiseren voor cliënten binnen de VVT. Kun jij out-of-the box denken om bij complexe zorgvragen tot een passend aanbod te komen? Ben je enthousiast en accuraat? Dan zoeken wij jou!
 

Verzorgende IG Almere, Baarn, Maarssen

Voor onze locaties in Almere, Maarssen, Baarn willen we graag jou toevoegen aan ons team als jij de bewoners een goede dag wilt bezorgen door vraaggericht te werken en als professional een betrokken persoon wilt zijn voor onze bewoners.

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd Utrecht

Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken!

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager (verschillende namen voor dezelfde functie) ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken in jouw eigen regio?

Verzorgende IG/ Verpleegkundige Wijkverpleging (uren in overleg)

Wat je doet:Werken vanuit je hart en met beide benen op de grond is belangrijk als je gaat werken met onze bijzondere doelgroep. Je werkt in een dienst altijd samen en wordt persoonlijk begeleider van een aantal cliënten. Samen met de cliënt werk je aan zijn/haar doelen. Je stelt samen met hem/haar (digitaal) het zorgplan op en coördineert de zorg…