Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

16 vacatures gevonden

Werkbegeleider

Handen uit de mouwen. Voeten in de klei. Onze kandidaten (mooie mensen met een multiproblem achtergrond) zoeken een doener die hen begeleidt en op wie ze kunnen bouwen.

Specialist Recruitment Zorg (20 uur, flexibel in te delen)

Mooi vak: zorgprofessionals werven! Nog mooier: je kunt je uren behoorlijk flexibel indelen. Dat combineert goed met je gezin, mantelzorg en/of je tijdrovende hobby's.
Jouw uitdaging: ervoor zorgen dat onze deelnemers iedere dag de hulpverleners krijgen die zij nodig hebben. Je faciliteert het primaire proces én hebt een adviserende rol richting ons management. Jij bent de sparringpartner als het gaat om recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Verpleegkundige Meerzorg

Wij helpen mensen zonder helper. Als Verpleegkundige bij het Leger des Heils raak je dus de kern van onze organisatie: het helpen van mensen aan de rand van onze samenleving.
 
 

Helpende Meerzorg

Als Helpende bij het Leger des Heils raak je de kern van onze organisatie: het helpen van mensen zonder helper.
 

Stage Marketing&Communicatie

Hé MarCom-student! Wil jij met je stage een maatschappelijke bijdrage leveren? Wil je meewerken aan de nieuwe positionering van onze verslavingskliniek in regio Apeldoorn? Lees dan snel verder!
 
 

Beeldend Therapeut de Wending

Stage bij  Leger des Heils Gelderland
Afhankelijk van opleiding, stage- en persoonlijke leerdoelen bespreken we waar de nadruk op komt te liggen gedurende de stage. Gaandeweg groei je in de taken met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Samen met de praktijkbegeleider bewaak je de voortgang en de opdrachten die je voor je  stage in dit kader moet voltooien.
 
Waarom stage bij Leger des Heils Gelderland?
We maken deel uit van een landelijk opererende organisatie in het brede werkveld van Zorg & Welzijn.
We werken vanuit onze christelijke identiteit met zeer complexe en uitdagende doelgroepen.
 

Leger des Heils-Gelderland Stage HBO-Social Work Pedagogiek 3e of 4e jaars voor de afdeling Warenargaarde te Apeldoorn

Leger des Heils-Gelderland stage HBO-Social Work Pedagogiek (m/v) 24-32uur per week

Aanvang stage: per 1 februari en 1 september 

We zoeken studenten die stevig in hun schoenen staan, niet snel uit het veld geslagen zijn en stage willen lopen op de afdeling Warenargaarde voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. Dit betreft een 24 uurs zorg met kleinschalige leefgroepen. Het individuele belang van de jeugdige staat daarbij altijd voorop.We werken vanuit een orthopedagogisch leefklimaat in een prettige werksfeer.