Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

9 vacatures gevonden

Verpleegkundige bij specialistisch verpleeghuis De MeerZorg

Waarom ben jij verpleegkundige geworden? En kun je jouw cliënten nu de tijd en persoonlijke aandacht geven die zij verdienen? Dat kan in ieder geval bij ons op De MeerZorg! Hier kun je in een ontspannen sfeer tijd en aandacht geven aan een grote diversiteit aan cliënten. Mij hoef je niet te geloven – ik ben slechts een vacaturetekst. Kom eens langs en vraag het je toekomstige collega’s!

Trajectmanager

Wil jij je blik verbreden?  En vind je het leuk om je vast te bijten in een functie waarin je zicht krijgt op de wereld van indicaties en financiering van de dienstverlening aan onze deelnemers? Dan is de functie van Trajectmanager wat voor jou!
 

BBL-traject Ervaringsdeskundigheid (MBO4)

Hee jij daar, met je ontwrichtende ervaring! Kom in actie. Help onze deelnemers om de kans op terugval te verkleinen door jouw eigen herstelervaring. En help jezelf aan een erkend MBO4-diploma. Dat is dus win-win. Ga ervoor!

Begeleider Nachtdienst De Wending

Hee begeleider, ben jij een nachtmens? En wil je er zijn voor de mensen die 's nachts even ondersteuning nodig hebben? De tijd nemen voor onze cliënten en hen persoonlijke aandacht geven? Dan hebben wij iets leuks voor je!

Specialist Recruitment Zorg (20 uur, flexibel in te delen)

Mooi vak: zorgprofessionals werven! Nog mooier: je kunt je uren behoorlijk flexibel indelen. Dat combineert goed met je gezin, mantelzorg en/of je tijdrovende hobby's.
Jouw uitdaging: ervoor zorgen dat onze deelnemers iedere dag de hulpverleners krijgen die zij nodig hebben. Je faciliteert het primaire proces én hebt een adviserende rol richting ons management. Jij bent de sparringpartner als het gaat om recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.