Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

78 vacatures gevonden

Persoonlijk Begeleider (Enschede)

Wil jij het nieuwe jaar 2020 goed beginnen met de start van een afwisselende baan in Enschede bij een organisatie die er toe doet? 
Wil jij jouw talenten inzetten om het verschil te kunnen maken voor een ander?

Leger des Heils Overijssel, onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg, is ten behoeve van onze locaties in de regio Twente
(Enschede en Beuningen) op zoek naar
 
ENTHOUSIASTE EN DESKUNDIGE PERSOONLIJK BEGELEIDERS 
 
met passie voor ons werk en hart voor onze deelnemers (uren in overleg).
 

Persoonlijk Begeleider en Woonbegeleider

Wil jij het nieuwe jaar 2020 goed beginnen met de start van een afwisselende baan in Zwolle bij een organisatie die er toe doet? 
Wil jij jouw talenten inzetten om het verschil te kunnen maken voor een ander?
 
Leger des Heils Overijssel, onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg, is ten behoeve van onze locaties in Zwolle op zoek naar
 
DESKUNDIGE  PERSOONLIJK BEGELEIDERS
en
ZELFSTANDIGE  WOONBEGELEIDERS
 
met passie voor ons werk en hart voor onze deelnemers (uren in overleg).


 

Sociaal Pedagogisch Werker (SPW2) DNO de Singel

Ben jij een harde werker die houdt van afwisseling en uitdaging? Sta je stevig in je schoenen en durf je zelfstandig te handelen in complexe situaties? Hou je van hectiek en afwisseling in je werk? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!
 

Nachtwaker Adelante (20-24 uur)

Naast het ondersteunen bij calamiteiten tijdens de nachtdienst behoren licht huishoudelijke taken en schoonmaakwerkzaamheden tot je takenpakket. Ook voer je administratieve werkzaamheden uit en creëer je een veilige woon- en werkomgeving. Werktijden zijn van 22.45 uur tot 7.45 uur. Het is een zelfstandige functie waarbij je alleen werkt maar zo nodig ondersteuning kan krijgen van de interne beveiligingsdienst of telefonisch…

Persoonlijk Begeleider Beschermd Wonen Ede (32 uur)

Dak- en thuislozen onderdak geven is één ding, maar zij hebben ook de juiste begeleiding nodig. Zowel groepsbegeleiding als persoonlijke begeleiding. Spreekt die combinatie jou aan? Dan word jij vast blij van de functie Persoonlijk Begeleider op onze locatie Beschermd Wonen in Ede. Hier bieden we Maatschappelijke Opvang trajecten en Beschermd Wonen plekken aan. Voor deze vacature zoeken wij specifiek een collega voor het Beschermd Wonen team.

 

Woonbegeleider Beschermd wonen Ede MBO

Maatschappelijke Opvang Valleiregio (Ede) helpt de meest kwetsbare mensen in de samenleving.
Met opvang voor dak- en thuislozen, begeleiding voor mensen die zelfstandig willen wonen. Daarnaast biedt de Maatschappelijke Opvang ook nog tal aan producten ter ondersteuning van de doelgroep.
 
De beschermde woonvorm biedt onderdak aan dak- en thuisloze mensen die nergens anders terecht kunnen. Zij krijgen 24-uurs begeleiding, een eigen kamer en benodigdheden voor het eerste levensonderhoud. De zorgvraag van de deelnemer staat centraal en er worden individuele afspraken gemaakt over middelengebruik. De hulpverlening wordt aangepast op de zorgvraag met als doel dat deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.

Veel dak- en thuislozen hebben meer dan één probleem. Daarom werkt MO Valleiregio al jaren samen met gespecialiseerde hulpverleningsorganisaties en bijvoorbeeld de gemeente. Verschillende organisaties hebben een spreekuur in ons Sociaal Pension.