Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

6 vacatures gevonden

Assistent Floormanager ReShare Store Breda 16-24 uur

Voor onze ReShare Store aan de Markendaalseweg 50 te Breda zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega!

De Assistent Floormanager ondersteunt de Floormanager aangaande het aansturen van de ReShare Store conform het concept- en handboek, de verkoop van kleding en de aansturing van de medewerkers en vrijwilligers en begeleiding van de deelnemers die in de winkel werken.
 

Ambulant begeleider West-Brabant voor 32-36 uur per week

Het Leger des Heils breidt het aanbod van hulpverlening in de regio West-Brabant en Tholen verder uit. Ben jij die enthousiaste professionele ambulante begeleider die met het team mee wil bouwen aan goede zorg aan de inwoners van de regio? Reageer dan snel op deze uitdagende functie.
 

Jeugdbeschermer

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken?

Gedragswetenschapper / Psycholoog

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij een ervaren gedragswetenschapper of psycholoog en wil je jouw expertise inzetten om samen met ons team de gezinnen verder op weg te helpen in jouw regio?

Medewerker Flexpool MBO of HBO voor het Leger des Heils Limburg/Brabant

Ben jij op zoek naar een zeer veelzijdige en uitdagende baan met ruimte voor zelfontplooiing? Wij zoeken medewerkers Flexpool voor diverse woonvoorzieningen en dag- en nachtopvang in Limburg en/of Brabant. Heb je de ambitie om in een dynamisch werkveld te werken? Ben jij gedreven, enthousiast en een verantwoordelijke collega die wil werken met een interessante en veelzijdige doelgroep? Dan zijn we op zoek naar jou!