Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

14 vacatures gevonden

Teamleider (adjunct) BTM voor 24-36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een collega die vol enthousiasme deze nieuwe functie binnen onze regio kan invullen samen met de manager BTM. Je bent een netwerker, denkt in mogelijkheden en kunt hoofd- en bijzaken snel onderscheiden om tot de kern te komen. Interesse? Solliciteer nu!

Teamleider Productiecontrol voor 36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een collega die vol enthousiasme deze nieuwe functie binnen onze regio kan invullen. Ben jij niet alleen pro-actief, maar ook organisatiesensitief én beschik je over een helikopterview in combinatie met een groot analytisch vermogen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Kwaliteitsmedewerker voor 36 uur per week

 “Zorgen dat we als organisatie de goede dingen doen, en die dingen ook goed doen, conform de standaarden”. Dàt is kwaliteit. Wil jij hieraan meewerken? Houd je ervan met verschillende onderwerpen tegelijk bezig te zijn en kun je goed schakelen? Ken je de praktijk en wil je de verdieping maken naar een staffunctie met beleidstaken? Dan is de functie van Kwaliteitsmedewerker misschien wel wat voor jou!
 

Kwaliteitsmanager Reclassering

Je bent een Kwaliteitsmanager met passie voor mens en werk. Je hebt een hands-on mentaliteit als het gaat om het dagelijkse werk dat uitgevoerd moet worden. Je bent analytisch sterk en in staat goede stuurinformatie te genereren en interpreteren. Je hebt een plezierige adviesstijl, gebaseerd op kennis van (reclasserings)zaken, betrokkenheid en enthousiasme!

Directiesecretaresse Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een stevige representatieve persoonlijkheid die de directie van de GWCA ondersteunt. Je bent servicegericht en ontzorgend. Je ondersteunt de drie directieleden, werkt samen en stemt af met de management assistente die andere MT leden ondersteunt. Tot je takenpakket behoren alle secretariële werkzaamheden (zoals agendabeheer, vergaderingen voorbereiden, notuleren, behandelen in- en uitgaande post, afhandelen en beheren…

Twee teamleiders locatie Verpleegafdeling de Dukdalf

Ben jij sociaal vaardig, zelfstandig en beschik je over leidinggevende vaardigheden? Wij zijn op zoek naar enthousiaste (meewerkende) teamleiders voor onze Verpleegafdeling de Dukdalf. Wil jij aan de slag met een bijzondere doelgroep en ben je minimaal 28 – 32 uur per week beschikbaar, dan nodigen we je uit om te reageren. Graag gaan we met je in gesprek!