Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

6 vacatures gevonden

Administratief Medewerker HRM

Ben jij dé schakel voor de HR-afdeling? Heb jij passie voor het HR vak en zoek je uitdaging binnen een mensgerichte organisatie?
Weet jij van aanpakken, ben je proactief, en in staat om in de diversiteit van je  werkzaamheden het overzicht te bewaren?  Dan zijn wij opzoek naar jou!

Gedragswetenschapper / Orthopedagoog regio Limburg

Gezocht! Energieke, betrokken en ambitieuze collega, die samen met een gemotiveerd team vorm wil gaan geven aan een veilig thuis voor onze LVB doelgroep waarvan de meesten een verslaving hebben en/of psychiatrische problematiek. De leeftijd is vanaf 18 jaar tot gemiddeld 65 jaar. Jij bent thuis in de WLZ wet en regelgeving en weet samen met het team te bouwen aan een veilig orthopedagogisch woon en leefklimaat. Je denkt binnen kaders maar ook  out of the box en coacht het team bij knelpunten die soms dagelijks voorkomen. Je bent gewend zelfstandig te werken en hebt  visie op de WLZ zorg. Je werkt nauw samen met het afdelingshoofd.

Huismeester/klusjesman Vlot

Vlotteam zoekt huismeester in Maastricht

Voor de woningen van Vlotteam, Leger des Heils, in Maastricht hebben we per direct dringend behoefte aan een huismeester (v/m) met twee rechterhanden, het hart op de goede plaats en praktisch ingesteld.