Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

3 vacatures gevonden

Key User Clever

Medewerker dient de gebruikersorganisatie te ondersteunen in het werken met Clever en het borgen van de functionaliteit en kwaliteit van de applicatie binnen de werkeenheid.

Medewerker Facilitaire Dienst

Hou je van afwisseling, ben jij een administratieve duizendpoot, zit organiseren in je DNA en ben je in staat om binnen een turbulente omgeving oog en aandacht te houden voor de lopende dienstverlening? Beschik je over de competenties samenwerken, communiceren, organisatiebewustzijn en kwaliteitsgerichtheid? Kom dan ons facilitaire team in opbouw versterken en reageer op deze vacature!

 

In de dagelijkse praktijk fungeer je als de spin in het web tussen KWIS meldingen, de juiste afhandeling hiervan en vooral de opvolging van je uitgezette acties. Dit doe je vanuit een klein team waar je vanuit vertrouwen leiding krijgt van de Facilitair Manager.

Flexpool-medewerker, Sociaal Pedagogisch Medewerker 3 (HBO begeleider) voor het Leger des Heils Limburg

Ben jij op zoek naar een zeer veelzijdige en uitdagende baan met ruimte voor zelfontplooiing? Wij zoeken SPW 3-collega’s voor onze Flexpool inzetbaar in Zuid- en Midden-Limburg. Heb je de ambitie om flexibel te werken met zekerheid van uren? Ben jij gedreven, enthousiast en een verantwoordelijke collega die wil werken met een interessante en veelzijdige doelgroep? Dan zijn we op zoek naar jou!