Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

4 vacatures gevonden

Jeugdbeschermer Leeuwarden

Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken!

Stagiair HBO Ambulant Friesland

Wat ga je doen? Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden van een ambulant begeleider. Je wordt hierin begeleid door een HBO opgeleide collega. Je gaat er op uit en begeleidt met name multiproblemgezinnen, hierin zul je opbouwen naar een caseload met een aantal eigen deelnemers.

Vrijwilliger dak-en thuislozenopvang

Wij zijn om zoek naar mensen die graag de handen uit de mouwen steken die hart hebben voor onze doelgroep en die de beroepskrachten willen ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. De taken van de vrijwilliger zijn ondermeer; werkzaamheden achter de bar, een praatje maken of een spelletje doen met de bezoekers. Je moet er wel rekening mee houden dat er binnen wordt gerookt. 

Vrijwilliger huiskamer Xenia

Om de medewerkers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers. Gezien de doelgroep gaat de voorkeur uit naar vrouwen. De taken van de vrijwilliger omvatten onder andere het geven van Nederlandse of Engelse les, een praatje maken met de vrouwen die binnenlopen en het creeren van een warm welkom.