Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

20 vacatures gevonden

Reclasseringswerker Flevoland

Ons doel als reclasseringsorganisatie is helder: de kans op recidive verminderen. Door advies, toezicht en begeleiding en waar nodig, gedragsinterventie, nazorg en ondersteuning bij resocialisatie. We hebben daar wel Reclasseringswerkers voor nodig! En laat er nou net een plek vrijkomen. Ga jij de uitdaging aan?

Jeugdbeschermer

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken?

Persoonlijk begeleider (m/v) 8 uur per week

Voor de afdeling Domus, opvang voor ernstig verslaafde volwassenen (vanaf 18 jaar) die kampen met een psychi(atri)sche stoornis en/ of een licht verstandelijke beperking, zijn wij op zoek naar een Persoonlijk begeleider.
Zoek jij een baan waarin je je enthousiasme voor de zorg aan de kwetsbare medemens kwijt kunt?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Trajectmanager Traject Management 28 - 36 uur

Wil jij alle processen rondom de inhoudelijke zorgvraag, de financiering en de zorgregistratie organiseren voor cliënten binnen de ambulante zorg? Kun jij out-of-the box denken om bij complexe zorgvragen tot een passend aanbod te komen? Ben je enthousiast en accuraat? Dan zoeken wij jou!

(meewerkend) Teamleider Klant Contact Centrum (32-36 uur)

We zijn op zoek naar de Teamleider van het Klant Contact Centrum die haar of zijn vak verstaat en toe is aan een volgende uitdaging. Jij weet hoe belangrijk klantenservice is binnen het marketingproces. Als jij wilt innoveren, coachen en uitvoeren, lees dan vooral verder.

Het Leger des Heils wil het contact met de interne en externe klant steeds weer verbeteren. Daarom zijn er plannen voor het ontwikkelen en inrichten van een Klant Contact Centrum . waar alle processen en kanalen voor klant contact samenkomen.  Dat betekent dat we op zoek zijn naar een Teamleider die weet wat het betekent om de customer journey zo goed mogelijk te laten verlopen.
De teamleider van het Klant Contact Centrum gaat sturing geven aan de inrichting van de klantcontactkanalen met als doel om de klanten optimale service te verlenen. Onder de kanalen wordt verstaan: telefoon, email, website, social media en nog te ontwikkelen nieuwe kanalen.
 
 

Functioneel beheerder AFAS

Voor het Centrum Informatie Voorziening van het Leger des Heils zijn wij op zoek naar een Functioneel beheerder AFAS Jaarlijks helpt het Leger des Heils duizenden mensen die bij ons aankloppen voor verschillende vormen van zorg. Om die zorg en alle processen daaromheen goed te laten verlopen, moeten onze ruim 7.000 collega’s kunnen beschikken over betrouwbare systemen. Als functioneel beheerder zorg jij voor een optimale werking van deze applicaties. Hiervoor ben jij de verbindende schakel tussen de gebruikers en ICT. Als onderdeel van een groeiend, enthousiast en gedreven team (14 collega’s) draag je samen de zorg voor de continuïteit van de applicaties.

Applicatie beheerder Pynter

Voor het Centrum Informatie Voorziening van het Leger des Heils zijn wij op zoek naar een communicatief sterke Applicatie beheerder Pynter Jaarlijks helpt het Leger des Heils duizenden mensen die bij ons aankloppen voor verschillende vormen van zorg. Om die zorg en alle processen daaromheen goed te laten verlopen, moeten onze ruim 7.000 collega’s kunnen beschikken over betrouwbare systemen. Samen met je collega’s draag je zorg voor de continuïteit van de applicaties en heeft ieder teamlid zijn eigen specialisaties

Gedragswetenschapper / Psycholoog

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij een ervaren gedragswetenschapper of psycholoog en wil je jouw expertise inzetten om samen met ons team de gezinnen verder op weg te helpen in jouw regio?