Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

4 vacatures gevonden

Teamleider Ede, MOV en BW

Men neme één theelepel verbouwstress, twee eetlepels veranderprocessen en een snufje life-changing event. Voilà: dat is hét recept voor de nieuwe functie van Teamleider Ede Maatschappelijke Opvang en Beschermd Wonen. En de uitdaging van modern leidinggevende over een zelfstandig en professioneel team – die krijg je erbij.
Smaakt dat naar meer? Lees gauw verder! 
 

Medewerker front office (hotelreceptie) m/v

Als medewerker front office/receptionist ben je het gezicht van ons bedrijf. Ons personeel scoort een 9 op de bookingsites als het gaat om klantvriendelijkheid, en die klantvriendelijkheid verwachten we uiteraard ook van jou. Je hebt een hart voor mensen en weet onze gasten en re-integratiekandidaten een welkom gevoel te geven.De functie van receptionist is in ons bedrijf een veelzijdige functie…

Teamleider Ambulant Arnhem en Ede

Verschillende doelgroepen op meerdere locaties en toch één team. Jouw opdracht: jij bent de smeerolie om onze ambulante teams in Arnhem en Ede richting jeugd, volwassenen en forensische zorg samen te laten werken. Zo zorg jij voor efficiënte hulpverlening en goed gefaciliteerde collega’s.

Bijbaan als Begeleider (naast je HBO Social Work)

Rara, het is flexibel, verdient goed en staat super op je CV? Kom werken als Begeleider in de Flexpool van het Leger des Heils. Je maakt kennis met verschillende doelgroepen en problematieken, je hebt direct impact in mensenlevens én je hebt veel inspraak in je eigen rooster. En ook belangrijk: je verdient er een prima salaris mee. Kun je toch die vakantie boeken!