Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

2 vacatures gevonden

Assistent Floormanager ReShare Store Breda 16-24 uur

Voor onze ReShare Store aan de Markendaalseweg 50 te Breda zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega!

De Assistent Floormanager ondersteunt de Floormanager aangaande het aansturen van de ReShare Store conform het concept- en handboek, de verkoop van kleding en de aansturing van de medewerkers en vrijwilligers en begeleiding van de deelnemers die in de winkel werken.
 

(meewerkend) Teamleider Klant Contact Centrum (32-36 uur)

We zijn op zoek naar de Teamleider van het Klant Contact Centrum die haar of zijn vak verstaat en toe is aan een volgende uitdaging. Jij weet hoe belangrijk klantenservice is binnen het marketingproces. Als jij wilt innoveren, coachen en uitvoeren, lees dan vooral verder.

Het Leger des Heils wil het contact met de interne en externe klant steeds weer verbeteren. Daarom zijn er plannen voor het ontwikkelen en inrichten van een Klant Contact Centrum . waar alle processen en kanalen voor klant contact samenkomen.  Dat betekent dat we op zoek zijn naar een Teamleider die weet wat het betekent om de customer journey zo goed mogelijk te laten verlopen.
De teamleider van het Klant Contact Centrum gaat sturing geven aan de inrichting van de klantcontactkanalen met als doel om de klanten optimale service te verlenen. Onder de kanalen wordt verstaan: telefoon, email, website, social media en nog te ontwikkelen nieuwe kanalen.