Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

134 vacatures gevonden

Groepsbegeleider voor locatie de Lichtboei

Voor de afdeling Lichtboei zijn wij op zoek naar een groepsbegeleider. Zoek jij een uitdagende baan waarin je je enthousiasme voor de zorg aan een kwetsbare doelgroep kwijt kunt? Dan ben jij de professional die wij graag willen leren kennen!

Persoonlijk Begeleider (m/v) 24 uur per week

Voor de afdeling Perspectief, kortdurende opvang voor jongeren en volwassenen die dakloos zijn geraakt, zijn wij op zoek naar een Persoonlijk Begeleider.
Zoek jij een baan waarin je je enthousiasme voor de zorg aan de kwetsbare medemens kwijt kunt?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Groepsbegeleider voor locatie de Boeg

Deins je niet terug voor deelnemers die te maken hebben met verslavigs- en psychische problematiek? En wil je de uitdaging aangaan om deelnemers te motiveren en stimuleren in hun ontwikkeling en samen op zoek te gaan naar hun kracht? Reageer dan snel op onderstaande vacature en kom ons team versterken.

Groepsbegeleiders Huis en Haard / Herstart

Heb jij ervaring met bewoners met een achtergrond van dakloosheid, verslaving en psychiatrische problematiek? Kom onze teams versterken en help mee om onze bewoners een prettig thuis te bieden en hen te begeleiden en ondersteunen in hun dagelijks leven.

Activiteitenbegeleider voor 'Dagactiviteiten Amandelhof' in Maarssen (24-28 uur p/w)

Over het Leger des Heils In Merenhoef wonen 39 bewoners met verpleeghuiszorg PG en 40 bewoners met vooral een somatische zorgbehoefte. Ook bieden we zorg tijdens een herstel- en vakantieperiode of voor dagdeel als ontlasting van de mantelzorgers. We hebben aanleunwoningen waar mensen met zorg bij de hand, zelfstandig kunnen wonen. Op dit moment zijn we in de afrondende fase van…

Teamleider (adjunct) BTM voor 24-36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een collega die vol enthousiasme deze nieuwe functie binnen onze regio kan invullen samen met de manager BTM. Je bent een netwerker, denkt in mogelijkheden en kunt hoofd- en bijzaken snel onderscheiden om tot de kern te komen. Interesse? Solliciteer nu!

Teamleider Productiecontrol voor 36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een collega die vol enthousiasme deze nieuwe functie binnen onze regio kan invullen. Ben jij niet alleen pro-actief, maar ook organisatiesensitief én beschik je over een helikopterview in combinatie met een groot analytisch vermogen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!