Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

25 vacatures gevonden

Functioneel beheerder Office 365

Voor het Centrum Informatie Voorziening van het Leger des Heils zijn wij op zoek naar een
 
Functioneel beheerder Office 365
 
Jaarlijks helpt het Leger des Heils duizenden mensen die bij ons aankloppen voor verschillende vormen van zorg. Om die zorg en alle processen daaromheen goed te laten verlopen, moeten onze ruim 7.000 collega’s kunnen beschikken over betrouwbare systemen. Als functioneel beheerder Office 365 ben jij een belangrijke schakel die zorgt voor een optimale werking van deze applicatie. Als onderdeel van een groeiend, enthousiast en gedreven team (12 collega’s) draag je samen de zorg voor de continuïteit van de applicaties.
 

Functioneel beheerder AFAS

Voor het Centrum Informatie Voorziening van het Leger des Heils zijn wij op zoek naar een Functioneel beheerder AFAS Jaarlijks helpt het Leger des Heils duizenden mensen die bij ons aankloppen voor verschillende vormen van zorg. Om die zorg en alle processen daaromheen goed te laten verlopen, moeten onze ruim 7.000 collega’s kunnen beschikken over betrouwbare systemen. Als functioneel beheerder zorg jij voor een optimale werking van deze applicaties. Hiervoor ben jij de verbindende schakel tussen de gebruikers en ICT. Als onderdeel van een groeiend, enthousiast en gedreven team (14 collega’s) draag je samen de zorg voor de continuïteit van de applicaties.

Applicatie beheerder Pynter

Voor het Centrum Informatie Voorziening van het Leger des Heils zijn wij op zoek naar een communicatief sterke Applicatie beheerder Pynter Jaarlijks helpt het Leger des Heils duizenden mensen die bij ons aankloppen voor verschillende vormen van zorg. Om die zorg en alle processen daaromheen goed te laten verlopen, moeten onze ruim 7.000 collega’s kunnen beschikken over betrouwbare systemen. Samen met je collega’s draag je zorg voor de continuïteit van de applicaties en heeft ieder teamlid zijn eigen specialisaties

Beleidsmedewerker HR

In verband met de afwezigheid van een van onze collega’s zijn we tijdelijk op zoek naar een Beleidsmedewerker HR

 
Een baan als beleidsmedewerker HR is misschien niet heel uniek. Een baan als beleidsmedewerker HR bij een internationale hulporganisatie die staat voor gerechtigheid en solidariteit is dat wél.

 

Coördinator Buurtgericht werken (m/v) | 24 uur

Het Klankbord is een ontmoetingsplek in de wijk, waar alle buurtbewoners welkom zijn. Deze ontmoetingsplek wil de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de buurtbewoners vergroten, het woon- en leefklimaat verbeteren en de sociale cohesie in de buurt bewerkstelligen. Het is Geloven in de Buurt.

Leerling-werknemer (m/v) VIG of VIG/MMZ 24 uur

Ben jij op zoek naar een baan in de zorg en wil je tegelijkertijd een opleiding volgen? Bij Leger des Heils Flevoland ben je van harte welkom.
Zorgcentrum Buitenhaeghe in Almere Buiten combineert werken & leren zodat je naast een baan in de praktijk ook een opleiding volgt van 2,5 jaar.
Vanaf Januari 2020 start in Zorgcentrum Buitenhaeghe de combi-opleiding Verzorgende-IG/Begeleider Specifieke Doelgroepen (MMZ) in samenwerking met het MBO college Almere. Dit betekent twee erkende diploma’s!

Management trainee Maatschappelijke Dienstverlening (m/v)

De functie In twee jaar tijd maak je je de functie van Teamleider Proces 2 eigen binnen twee verschillende afdelingen binnen de Maatschappelijke Dienstverlening. Als management trainee ben je een stevige persoonlijkheid, die resultaatgerichtheid combineert met een coachende stijl van leidinggeven. Daarbij heb je aandacht voor de kwaliteiten van medewerkers en de professionalisering daarvan. Je delegeert taken en spreekt medewerkers…