Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

16 vacatures gevonden

Trajectmanager Traject Management 28 - 36 uur

Wil jij alle processen rondom de inhoudelijke zorgvraag, de financiering en de zorgregistratie organiseren voor cliënten binnen de ambulante zorg? Kun jij out-of-the box denken om bij complexe zorgvragen tot een passend aanbod te komen? Ben je enthousiast en accuraat? Dan zoeken wij jou!

(meewerkend) Teamleider Klant Contact Centrum (32-36 uur)

We zijn op zoek naar de Teamleider van het Klant Contact Centrum die haar of zijn vak verstaat en toe is aan een volgende uitdaging. Jij weet hoe belangrijk klantenservice is binnen het marketingproces. Als jij wilt innoveren, coachen en uitvoeren, lees dan vooral verder.

Het Leger des Heils wil het contact met de interne en externe klant steeds weer verbeteren. Daarom zijn er plannen voor het ontwikkelen en inrichten van een Klant Contact Centrum . waar alle processen en kanalen voor klant contact samenkomen.  Dat betekent dat we op zoek zijn naar een Teamleider die weet wat het betekent om de customer journey zo goed mogelijk te laten verlopen.
De teamleider van het Klant Contact Centrum gaat sturing geven aan de inrichting van de klantcontactkanalen met als doel om de klanten optimale service te verlenen. Onder de kanalen wordt verstaan: telefoon, email, website, social media en nog te ontwikkelen nieuwe kanalen.
 
 

Functioneel beheerder Office 365

Voor het Centrum Informatie Voorziening van het Leger des Heils zijn wij op zoek naar een
 
Functioneel beheerder Office 365
 
Jaarlijks helpt het Leger des Heils duizenden mensen die bij ons aankloppen voor verschillende vormen van zorg. Om die zorg en alle processen daaromheen goed te laten verlopen, moeten onze ruim 7.000 collega’s kunnen beschikken over betrouwbare systemen. Als functioneel beheerder Office 365 ben jij een belangrijke schakel die zorgt voor een optimale werking van deze applicatie. Als onderdeel van een groeiend, enthousiast en gedreven team (12 collega’s) draag je samen de zorg voor de continuïteit van de applicaties.
 

Functioneel beheerder AFAS

Voor het Centrum Informatie Voorziening van het Leger des Heils zijn wij op zoek naar een Functioneel beheerder AFAS Jaarlijks helpt het Leger des Heils duizenden mensen die bij ons aankloppen voor verschillende vormen van zorg. Om die zorg en alle processen daaromheen goed te laten verlopen, moeten onze ruim 7.000 collega’s kunnen beschikken over betrouwbare systemen. Als functioneel beheerder zorg jij voor een optimale werking van deze applicaties. Hiervoor ben jij de verbindende schakel tussen de gebruikers en ICT. Als onderdeel van een groeiend, enthousiast en gedreven team (14 collega’s) draag je samen de zorg voor de continuïteit van de applicaties.

Applicatie beheerder Pynter

Voor het Centrum Informatie Voorziening van het Leger des Heils zijn wij op zoek naar een communicatief sterke Applicatie beheerder Pynter Jaarlijks helpt het Leger des Heils duizenden mensen die bij ons aankloppen voor verschillende vormen van zorg. Om die zorg en alle processen daaromheen goed te laten verlopen, moeten onze ruim 7.000 collega’s kunnen beschikken over betrouwbare systemen. Samen met je collega’s draag je zorg voor de continuïteit van de applicaties en heeft ieder teamlid zijn eigen specialisaties

Groepsbegeleider winteropvang/slaaphuis

Voor de winteropvang/slaaphuis van de afdeling Dag- en nachtopvang in Almere, zijn wij op zoek naar een groepsbegeleider.
Zoek jij een baan waarin je je enthousiasme voor de zorg aan de kwetsbare medemens kwijt kunt?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Leerling-werknemer (m/v) VIG of VIG/MMZ 24 uur

Ben jij op zoek naar een baan in de zorg en wil je tegelijkertijd een opleiding volgen? Bij Leger des Heils Flevoland ben je van harte welkom.
Zorgcentrum Buitenhaeghe in Almere Buiten combineert werken & leren zodat je naast een baan in de praktijk ook een opleiding volgt van 2,5 jaar.
Vanaf Januari 2020 start in Zorgcentrum Buitenhaeghe de combi-opleiding Verzorgende-IG/Begeleider Specifieke Doelgroepen (MMZ) in samenwerking met het MBO college Almere. Dit betekent twee erkende diploma’s!

Clustermanager Domus (m/v) 32 uur per week

Heb je aantoonbare ervaring in een managementfunctie in het werkveld Beschermd wonen of Geestelijke Gezondheidszorg?
Heb je een afgeronde relevante HBO opleiding bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding?
Dan zijn wij op zoek naar jou!!!!