Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

204 vacatures gevonden

Gezocht: receptievrijwiliger voor de zondag

TaakbeschrijvingDe receptievrijwilliger is het visitekaartje van de organisatie en is verantwoordelijk voor de ontvangst en begeleiding van bezoekers. Vervult tevens de functie van telefonist, draagt zorg voor de post en (lichte) administratieve werkzaamheden. De werktijden op  zondag zijn van 10.00 tot 15.00 

Vrijwilliger Spreekuur Bij Bosshardt

Ben jij in het bezit van allround kennis over praktische zaken en ben je een echte aanpakker? Dan zoeken wij jou! Voor Bij Bosshardt Zoetermeer zoeken wij een vrijwilliger die bezoekers kan helpen met praktische hulpvragen. Denk aan: bellen met hulpverlenende instanties, doorverwijzen, aanvragen Voedselbank, advies bij het opstellen van een e-mail etc. 

Gezocht: kookvrijwilliger(s)

TaakbeschrijvingTwee kookvrijwilligers noteren de wensen van de gasten of bieden een samengesteld menu aan. De gasten kunnen dan zelf aangeven wat ze lekker vinden of graag nog eens willen eten. Hierna worden menu's samengesteld en wordt er een boodschappenlijstje gemaakt. De boodschappen worden gehaald, waarna de voorbereidingen voor de maaltijdbereiding beginnen. Rond 17.00 uur gaan dan de pannen op het…

Vrijwilliger Assistent Activiteitenbegeleider

Bij de afdeling “Zie en Doe” worden verschillende activiteiten aangeboden aan bewoners en deelnemers van het Leger des Heils. Denk hierbij aan tekenen en schilderen, houtbewerking, tuinieren, dierverzorging en productiewerkzaamheden. Deze activiteiten dragen bij aan een positieve dagbesteding en tegelijkertijd leren de deelnemers nieuwe vaardigheden. Van de vrijwilligers die wij zoeken wordt gevraagd één of meer deelnemers te begeleiden, hen persoonlijke aandacht te geven en hen verder te helpen in hun ontwikkeling. Als vrijwilliger maak je onderdeel uit van het gezellige team vaste activiteitenbegeleiders.


 

Vrijwilliger Gezelschapsmaatje

Voor een zelfstandig wonende mannelijke cliënt in het centrum van Den Haag zijn we hard op zoek naar een maatje. De reden dat wij de betreffende heer een maatje gunnen, is omdat hij zelf geen netwerk heeft en daardoor erg eenzaam is. De heer vindt het fijn samen met iemand buitenactiviteiten te ondernemen, zoals een wandeling maken, een kopje koffie ergens drinken of een stukje te gaan fietsen.