Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

86 vacatures gevonden

Voor ons Buurthuis Bij Bosshardt Maastricht, aan de Kolonel Millerstraat, zoeken wij een representatieve gastvrouw/heer

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan de huiselijke sfeer in onze Bij Bosshardt te Maastricht?  Ben je enthousiast, een aanpakker en wil je graag iets doen voor de buurt? Van het schenken van koffie tot het runnen van de kledingwinkel, met verschillende taken ben jij het visitekaartje van de huiskamer en verantwoordelijk voor een goed verloop.  Zo bouw je mee aan een meer sociale samenleving en kun je iets betekenen voor de mensen uit jouw buurt.
 

Vrijwilliger Huismeester

Het Leger des Heils W&G Noord is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving.
Wij bieden hulp aan kinderen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen, multi-probleemgezinnen, jongeren die bekend zijn bij de politie, dak - en thuisloze mensen, mannen en vrouwen met problemen op het gebied van zelfstandig wonen en thuiswonende ouderen in een sociaal isolement.

Vrijwilliger redactie - Leger des Heils 50|50 Workcenter Enschede

Voor de dinsdag, woensdag en donderdag zijn we op zoek naar een vrijwilliger die wil meedenken in het aanbod voor het starten van een redactie met onze deelnemers.Denk aan het opzetten van een wekelijkse nieuwsbrief en het uitschrijven van levensverhalen van deelnemers. We gaan op zoek naar deelnemers die dat interessant vinden en vragen jou samen tot een product te…