Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

198 vacatures gevonden

Bediening vrijwilliger

50|50 Food Heerhugowaard is een gezellige brasserie in het wijkcentrum waar diverse services worden geleverd aan gasten.Voor 50|50 Food zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken in de bediening. Je werkt als gastheer/ gastvrouw en je zorgt ervoor dat de bezoekers zich welkom voelen. Je neemt de bestelling op en je zorgt dat…

Vrijwilliger Kok bij 50|50 Food

Bedrijfsinformatie:
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 5.500 professionals en 900 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 55.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.

Wie zijn wij?
Leger des Heils Noord-Holland is een werkeenheid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Met ruim 350 medewerkers zetten wij ons in voor kwetsbare mensen. Mensen die dak- of thuisloos zijn. Kinderen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen of dagbehandeling nodig hebben. Ouderen die sterk geïsoleerd leven.
Waar anderen opgeven zien wij kansen.
Wij bieden complexe zorg bij gedragsproblemen, psychische problemen, verslaving en justitiële problemen. Een totaalpakket van professionele begeleiding en behandeling, zowel voor kinderen en hun ouders als voor volwassenen.
 
Onze visie op de zorg:
Altijd kansen
Altijd verbonden
Altijd vanuit kracht
Altijd aanwezig
Altijd een oplossing

Vanuit deze kernwaarden willen we onze cliënten ondersteunen in hun weg naar herstel van het gewone leven.
 

Gezocht: Muzikaal talent

Wij vragen:je hebt affiniteit met de doelgroep van het Leger des Heils;je hebt respect voor andere normen en waarden;je bespeelt een instrument, bij voorkeur zang en/of gitaar;je bent donderdagavonden (meestal) beschikbaar.

VRIJWILLIGER REDACTIE

Wat je doet De redactie van het Leger des Heils maakt (film)verhalen om het werk van het Leger onder de aandacht te brengen, en om mee te werken aan de missie van het Leger des Heils: de liefde van Jezus Christus laten zien. Dat doen we voornamelijk door middel van het magazine voor alle medewerkers en heilssoldaten, de Intercom (oplage 8500)…

Gastvrouw/-heer

Voor een optimale bereikbaarheid en een gastvrije ontvangst heeft het bedrijfsbureau een telefooncentrale en een receptie. Beiden zijn tijdens werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur.