Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

202 vacatures gevonden

Vrijwilliger Avonturenclub Bij Bosshardt Nieuwegein

Hou je van buiten bezig zijn en leuke en leerzame activiteiten voor kinderen te bedenken, te organiseren en te begeleiden?
Voor een nieuw op te richten avonturenclub van Bij Bosshardt Nieuwegein zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om toffe en spannende activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar te bedenken, te organiseren en te begeleiden.
Bij de avonturenclub worden allerlei verschillende activiteiten en spellen voor kinderen georganiseerd. De activiteiten zullen na schooltijd of en in het weekend en zoveel mogelijk buiten plaatsvinden. Al spelenderwijs ontwikkelen kinderen allerlei vaardigheden en ontstaan er vriendschappen voor het leven. De achterliggende gedachte is om kinderen te leren zelfstandige en verantwoordelijke volwassenen te worden. Er wordt op een leuke en leerzame manier veel aandacht besteed aan normen en waarden.
De avonturenclub is onderdeel van de Scouting Vereniging van het Leger des Heils en is gestoeld op de christelijke identiteit. Daarom zal er ook aandacht worden besteed aan Bijbelverhalen en gebed.


 

Vrijwilliger gastvrouw/-heer

Wij zijn op zoek naar enthousiaste gastvrouwen en/of gastheren. Het korpsgebouw van het Leger des Heils aan de Sluyterslaan (aan de rotonde bij City Plaza) wordt door verschillende mensen bezocht: klanten van de LdH Boetiek, mensen die kleding of spullen komen brengen, bezoekers voor de buurtwoonkamer Bij Bosshardt, cliënten van de ambulante hulpverleners, medewerkers, deelnemers van korpsactiviteiten, korpsleden en belangstellenden.  

Vrijwilliger LdH Boetiek

Voor de tweedehands kledingwinkel in het korpsgebouw van het Leger des Heils aan de Sluyterslaan (aan de rotonde bij City Plaza) zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van kleding houden, maar vooral van mensen. In onze winkel bieden we een steeds wisselend assortiment aan tweedehands kleding en schoenen voor kinderen en volwassen. We hebben een zeer gevarieerde klantenkring waardoor het werken in de winkel altijd dynamisch en gezellig is. We bieden iedereen die dat wil hulp bij het uitzoeken van kleding of een luisterend oor of gewoon een kopje koffie. Kortom, een warme sociale plek waar iedereen welkom wordt geheten.
 
Voor het uitbreiden van de openingstijden en het vrijwilligersbestand zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken mensen die een of meerdere dagdelen beschikbaar zijn op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend van 9.15 tot 12.15 uur en op woensdag- en vrijdagmiddag van 12.45 tot 15.45 uur.  
 

Begeleiders (maatjes)

Voor onze bewoners zijn wij op zoek naar maatjes/ begeleiders om met hen mee te gaan naar bijvoorbeeld het ziekenhuis of het gemeentehuis of andere activiteiten te ondernemen. Onze deelnemers moeten voor bijna alle zakelijke en medische handelingen naar Emmen, maar zij zijn vaak niet in staat er zonder begeleiding te komen.Ben jij iemand die een mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid aan kan, hart voor onze…