Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

161 vacatures gevonden

Vrijwilliger Soepavond kamertrainingscentrum

Voor onze locatie Enkeltje Zelfstandig (net buiten de binnenstad) zoeken we iemand die met bewoner(s) de dagelijkse, gezamenlijke, warme soepavond wil bereiden. Onder jouw leiding en stimulering ontdekken jongeren hoe gemakkelijk en leuk het is om te koken! Pak jij de uitnodiging aan? Uiteraard mag je daarna ook aansluiten bij de maaltijd. 

Vrijwillige hoofdbewoner

Een goede buur of verre vriend(in)? Wij zoeken een gewone buurman of -vrouw die extra aandacht heeft voor de mensen met wie hij/zij leeft. Je gaat wonen in PITSTOP Woerden, in een leuk pand in het centrum. Je medebewoners zijn mannen en/of vrouwen, die een nieuwe start maken in de maatschappij. In wiens leven veel mis is gegaan en in financiële,…

Vrijwilliger huiskamer Xenia

Om de medewerkers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers. Gezien de doelgroep gaat de voorkeur uit naar vrouwen. De taken van de vrijwilliger omvatten onder andere het geven van Nederlandse of Engelse les, een praatje maken met de vrouwen die binnenlopen en het creeren van een warm welkom.

Vrijwilliger Leger des Heils Theetuin - Beschermde Woonvorm Domus Wehl

Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger mee te draaien in onze theetuin? De theetuin zal vanaf mei t/m september, van donderdag t/m zondag open zijn van 10.00-16.00 uur. Voor deze dagen zoeken we mensen die 1 dag per week beschikbaar zijn, om samen met bewoners de theetuin te runnen. De werkzaamheden zijn in de ochtend theetuin klaarmaken, koffie, thee…

Administratief medewerker (vrijwilliger)

Wij zijn op zoek een nauwkeurige vrijwilliger die ons tijdelijk kan helpen bij onze adminstratie. Kan jij goed archiveren, netjes en accuraat werken en hou je van orde? Ben jij de persoon die onze dossiers weer up to date maakt? Dan zoeken wij jou!

Lid cliëntenraad Verpleging en Verzorging

De cliëntenraad Verpleging en Verzorging heeft een belangrijke positie binnen Leger des Heils Flevoland. Zij behartigt de gemeenschappelijke belangen van de bewoners. De cliëntenraad praat, namens de bewoners, mee over beleidszaken, geeft advies, en is betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de zorg.