Stage / afstuderen

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in een grote, veelzijdige organisatie? Of je nu aan een mbo, hbo of universiteit studeert, voor alle opleidingsniveaus hebben wij stagemogelijkheden.

Het Leger des Heils is voor veel vakgebieden een erkend leerbedrijf. En we hebben allerlei mogelijkheden voor het doen van onderzoek, bijvoorbeeld een onderzoeksstage voor je afstuderen. De resultaten van onderzoeksstudies nemen we vaak mee in de ontwikkeling van beleid, daarmee zie je je eigen inzet direct terug in de organisatie.

Solliciteren

Na de sluitingsdatum van een vacature ontvang je binnen twee weken bericht van ons, waarin we laten weten of we je wel of niet uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Ben je het niet geworden? Dan staat de reden daarvoor in het bericht, met de naam van één van onze medewerkers die dat kan toelichten. Goed om te weten: we nemen alleen sollicitaties in behandeling van mensen met een christelijke levensovertuiging en die de doelstelling van het Leger des Heils onderschrijven.

Als je stage komt lopen bij het Leger des Heils volgt een gesprek waarin we samen met jou je leerdoelen en leervragen bespreken. In dat gesprek bekijken we ook welke mogelijkheden wij hebben om jou tijdens je stage zo goed mogelijk te begeleiden. We kijken verder naar de relatie tussen jou, je school en het Leger des Heils. Afhankelijk van de stagevorm en duur spreken we eventueel een stagevergoeding af.

Laat van je horen

Bekijk hier onze actuele stageplaatsen. Staat jouw droomstage er niet tussen? Mail ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Onze collega's