Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

63 vacatures gevonden

Stage Marketing&Communicatie

Hé MarCom-student! Wil jij met je stage een maatschappelijke bijdrage leveren? Wil je meewerken aan de nieuwe positionering van onze verslavingskliniek in regio Apeldoorn? Lees dan snel verder!
 
 

Internship Behavior & Integrity (HBO/WO)

Are you looking for an internship in the expert field of Human Resources, and especially in the context of International Development? The Salvation Army (Leger des Heils) International Development Services department is looking for an enthusiastic, independent intern to accomplish a behavior & integrity policy paper for the Dutch organisation based on the global framework.
 

Stagiaire HBO Verpleegkunde

Volg jij de voltijd opleiding HBO Verpleegkunde? En ben je op zoek naar een stage in de zorg?
Bij het Zorgcentrum Buitenhaeghe van het Leger des Heils, in Almere Buiten, ben je van harte welkom.

Stagiaire MBO Verpleegkunde

Volg jij de BOL-opleiding MBO Verpleegkunde? En ben je op zoek naar een stage in de zorg? Bij het Zorgcentrum Buitenhaeghe van het Leger des Heils, in Almere Buiten, ben je van harte welkom.

Stagiaire VIG of VIG/MMZ

Volg jij de BOL-opleiding VIG of VIG/MMZ? En ben je op zoek naar een stage in de zorg? Bij het Zorgcentrum Buitenhaeghe van het Leger des Heils, in Almere Buiten, ben je van harte welkom.

Stagiaire Helpende

Volg jij de BOL-opleiding Dienstverlening Helpende Zorg & Welzijn? En ben je op zoek naar een stage in de zorg? Bij het Zorgcentrum Buitenhaeghe van het Leger des Heils, in Almere Buiten, ben je van harte welkom.

MBO Stagiair SCW/MZ/SMD Bij Bosshardt Zwolle

Bij Bosshardt Zwolle is op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige stagiair die de opleiding Maatschappelijke Zorg, Sociaal Cultureel Werk of Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener volgt.
 
Bij Bosshardt is een buurtsteunpunt. Het is een warme ontmoetingsplek voor en van de buurt, waar iedereen kan binnenlopen voor een kop koffie of thee. Vanuit de ontmoeting worden er activiteiten georganiseerd voor en door buurtbewoners.
 
Aanvang stage:                 September 2019
Uren:                                  Minimaal 16  uur
Stageduur:                         Voorkeur jaarstage
Adres:                                  Geert Groottestraat 9-11, 8022 CG Zwolle
 

MBO Stagiair 50|50 Food - Brasserie 50|50 Workcenter Zwolle

De Brasserie van het 50|50 Workcenter Zwolle zoekt een enthousiaste stagiair Sociaal Cultureel Werk/ Maatschappelijke Zorg/Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener met hart voor onze doelgroep, die ons team van 50|50 Food Zwolle wil komen versterken.
 
Aanvang stage:                 September 2019
Uren:                                 Minimaal 20  uur
Stageduur:                         Bij voorkeur jaarstage
Adres:                                Dijkstraat 6, 8011 XS Zwolle, Marsweg 40, 8013 PD Zwolle
 

MBO Stagiair 50|50 Wood / 50|50 Tech 50|50 Workcenter Zwolle

50|50 Wood en 50|50 Tech  van het 50|50 Workcenter Zwolle zoeken een enthousiaste stagiair Sociaal Cultureel Werk/ Maatschappelijke Zorg/Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener met hart voor onze doelgroep, die ons team van 50|50 Wood/Tech wil komen versterken.
 
Aanvang stage:                 September 2019
Uren:                                  Minimaal 20  uur
Stageduur:                         Bij voorkeur jaarstage
Adres:                                Marsweg 40, 8013 PD Zwolle