Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

42 vacatures gevonden

Stagiair MBO Kostergang

Sta jij voor gastvrijheid, praktische hulp en wil je het verschil maken?
Dan zijn wij, collega's van de dagopvang voor dak-en thuislozen, op zoek naar jou voor een stageplaats!
 

Mbo stagiair Maatschappelijke Zorg / Sociaal Werk Huis en Haard Zwolle

Ben jij een enthousiaste, betrokken Maatschappelijke Zorg of Sociaal Werk stagiair die stevig in zijn of haar schoenen staat? Huis en Haard Zwolle zoekt een stagiair die affiniteit heeft met onze doelgroep dak- en thuisloze mensen met psychiatrische en veelal ook verslavingsproblemen.
 
Aanvang stage: september 2020
Uren: minimaal 21  uur
Duur: jaarstage
Adres: Dr. van Thienenweg 2, 8025 AL Zwolle
 
Huis en Haard Zwolle:  
Bij de locatie Huis en Haard wordt onderdak, rust, structuur en ondersteuning geboden aan dak- en thuisloze mensen met psychiatrische en veelal ook verslavingsproblemen. De vaak langdurige opvang en ondersteuning richt zich op het vergroten van de zelfredzaamheid op het gebied van o.a. wonen, verzorging, dagbesteding en sociale relaties. De deelnemer wordt hierbij aan de hand van een zorgplan intensief begeleid. Zo wordt in eerste instantie getracht in ieder geval het verlies van vaardigheden te voorkomen, verder wordt de deelnemer gemotiveerd en gestimuleerd tot een gezondere levensstijl en (meer) deelname aan de maatschappij. Het streefdoel is dat de deelnemer zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk zijn leven vorm, inhoud en zin geeft. Wij zijn een krachtgerichte organisatie die voortdurend uitgaat van en gelooft in de mogelijkheden van onze deelnemers. Vanuit een basishouding van hoop en optimisme willen we deelnemers ondersteunen in hun eigen herstel.
 

HBO stagiair Social Work Domus Zwolle

Domus Zwolle zoekt een enthousiaste hbo-stagiair die stevig in zijn of haar schoenen staat en een groot hart heeft voor onze doelgroep dak- en thuisloze mensen met psychiatrische en verslavingsproblemen.
 
Uren:                                Minimaal 24  uur
Duur:                                jaarstage
Aanvang stage:               September 2020
Adres:                               Burg. Van Walsumlaan 1, 8017 CC Zwolle
 
Domus biedt 24-uursopvang voor volwassen mannen en vrouwen die op straat leven, veelvuldig
in aanraking komen met justitie, verslaafd zijn aan alcohol of drugs en al een lange geschiedenis hebben in de verslavingszorg of GGZ. Bij Domus bieden we deze mensen een plek om aan de stress van het straatleven te ontkomen. Samen met de deelnemer brengen we de problemen in kaart en stellen doelen op om aan te werken. Wij zijn een krachtgerichte organisatie die voortdurend uitgaat van en gelooft in de mogelijkheden van onze deelnemers. Vanuit een basishouding van hoop en optimisme willen we deelnemers ondersteunen in hun eigen herstel.
 

Mbo stagiair Maatschappelijke Zorg / Sociaal Werk Domus Zwolle

Domus Zwolle zoekt een enthousiaste mbo-stagiair die stevig in zijn of haar schoenen staat en met een groot hart voor onze doelgroep dak- en thuisloze mensen met psychiatrische en verslavingsproblemen.
 

Aanvang stage:               September 2020
Uren:                                Minimaal 24  uur
Duur:                                Jaarstage
Adres:                               Burg. van Walsumlaan 1, 8017 CC Zwolle
 
Domus biedt 24-uursopvang voor volwassen mannen en vrouwen die op straat leven, veelvuldig
in aanraking komen met justitie, verslaafd zijn aan alcohol of drugs en al een lange geschiedenis hebben in de verslavingszorg of GGZ. Bij Domus bieden we deze mensen een plek om aan de stress van het straatleven te ontkomen. Samen met de deelnemer brengen we de problemen in kaart en stellen doelen op om aan te werken.
 

Stagiair(e) Groeps- en persoonlijkbegeider 24 - 32 uur

Ben jij een enthousiaste, leergierige student?
Wij plaatsen stagiaires met een missie!
Er is ruimte om binnen je stage te werken vanuit jouw visie. Je kunt denken aan het werken met een bepaalde methodiek of actief aan de slag gaan met een (actueel) aandachtsgebied.

Wij hebben stageplaatsen in Rotterdam, Spijkenisse en Gouda