Je bent een wereldburger met het hart op de juiste plek. Haal je hart op bij onze afdeling Internationale Ontwikkeling & Samenwerking. Je ondersteunt, adviseert, coördineert bij projecten in meer dan 120 landen en zorgt dat de rest van Nederland ook betrokken blijft.

Het internationale Leger des Heils steunt zo’n 600 ontwikkelingsprojecten in meer dan 120 landen. Bijvoorbeeld op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs, landbouw, noodhulp en wederopbouw. Het bijzondere is dat we vaak vóór een rampsituatie al in een land aanwezig zijn. Die kennis en relaties komen goed van pas bij de wederopbouw en daarna.

Samen werken

Ontwikkelingswerk doe je nooit alleen. Samenwerking is het sleutelwoord. Bij de afdeling Internationale Ontwikkeling & Samenwerking krijg je een leuk team met betrokken collega’s. Maar je werkt ook met collega’s in ontwikkelingslanden en helpt hen bij projecten van begin tot eind: van het opstellen van projectplannen tot financiële hulp en de evaluatie van het project. Het initiatief voor deze projecten komt altijd van de lokale bevolking in de ontwikkelingslanden.

Vooral bij grote projecten heb je intensief contact met andere Europese collega’s en met lokale mensen en organisaties. Hier proef je de dynamiek van wereldwijde ontwikkelingen en doen we echt een beroep op jouw flexibiliteit en verantwoordelijkheid.

Er iets niets mooiers dan mensen die helpen die het het hardst nodig hebben – wereldwijd. Vind hier de job waarin je al je organisatie- en teamtalent kwijt kunt!