Heb jij gevoel voor stijl, ben je klantvriendelijk en weet je van aanpakken? Vind dan je retailbaan in een van onze 50|50 Stores. Samen zorgen jullie voor een uniek aanbod, te gekke winkel en tevreden klanten. En de winst: die gaat naar het goede doel!

50|50 Store biedt trendy kleding voor dames én heren. Je vindt bij ons kleding van bekende merken, maar ook de 50|50 Originals: unieke kledingstukken, gemaakt van ingezamelde kleding van het Leger des Heils en door designers omgetoverd tot nieuwe, hippe fashionitems. Ons assortiment is eigentijds en wordt continu up-to-date gehouden. En met jouw gastvrijheid en gevoel voor aankleding maak je ieder bezoek aan jullie Store tot een unieke ervaring.

Of je nu aan de slag gaat als medewerker of filiaalmanager. Je weet van aanpakken. Bevoorrading, administratieve werkzaamheden, maar ook de klantontvangst: jij bent van alle markten thuis. Behalve kleding, is er in jullie winkel ook ruimte voor allerlei lifestyleproducten, elk met hun eigen verhaal. Van originele cadeauartikelen tot inspiratie voor je interieur. Zo’n werkplek wil iedereen!

ReShare

Het Leger des Heils was een van de eerste organisaties die tweedehands kleding inzamelde voor hulpverleningsprojecten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de bekendste en meest geliefde inzamelaars. Een deel van die ingezamelde spullen krijgt een nieuwe leven als hippe kleding, meubels of andere designproducten. Goed voor het milieu, en gaaf om te hebben.

Heeft retail jouw hart? Gebruik je winkelervaring voor het goede doel!