Computers zijn leuk zolang ze het doen. Daarom ben jij er. Als medewerker, manager of beheerder in de ICT zorg je dat alles met een stekker bij het Leger des Heils werkt. Van telefonie toe patchruimten en van wifi tot digitale werkplekken.

Je bent praktisch en altijd op zoek naar een werkbare oplossing. Maar ook kritisch en steevast op zoek naar verbetering. Dankzij jou lijkt het vanzelfsprekend dat alles werkt zoals het hoort. Sterker: jij ziet kansen, draagt ze aan of implementeert ze.

De schakel

Als ICT’er werk je voor diverse onderdelen van het Leger des Heils. Je hebt echt een dienstverlenende functie en ondersteunt collega’s bij het optimaal gebruik van applicaties. Samen met je team vorm je de schakel tussen de gebruiker, applicatie, leverancier en de organisatie. Het is daarom belangrijk dat je de technische mogelijkheden kent en daarover duidelijk kunt communiceren, ook met mensen die niet zo technisch zijn als jij. Je kent bedrijfsprocessen, Microsoft Office, AFAS en andere programma’s waar we mee werken en je kunt de wensen van medewerkers en de organisatie vertalen naar duidelijke specificatie-eisen voor leveranciers. Dankzij jou staat onze bedrijfsinformatie veilig opgeslagen en loopt ons voorraadbeheer, netwerk- en infrabeheer op rolletjes.

Baas in databases

Bij een verhuizing of de (her)inrichting van een nieuw pand draait jouw motor op volle toeren. Maar gelukkig: ook bij complexe of dringende problemen houd jij het hoofd koel. Als je ook nog ervaring hebt in de zorg, heb je bij ons een streepje voor. Ben jij een baas in databases en krijg je er energie van om anderen te helpen? Vind dan hier jouw droombaan.