Hé mensenmens! Ben jij goed in plannen en communicatie? Of ben jij een echte netwerker en weet je altijd nieuw talent te vinden? Kom dan ons HR-team versterken. Dan houden we samen onze medewerkers gemotiveerd en vinden we de juiste mensen voor de juiste plek.

Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit plannen en het bijhouden van de personeelsadministratie, maar ook het tijdig werven van personeel voor openstaande vacatures. Je zorgt voor een optimale bezetting en planning van onze teams. Zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Als je Leger des Heils-collega’s hun werk onbezorgd kunnen doen, is jouw werkdag geslaagd.

We zijn er voor mensen

Je informeert de organisatie over planning en prestatie en verbetert waar dat kan. Je werkt soepel samen met managers, HR-collega’s en allerlei afdelingen. Waar mogelijk werk je vooruit: zodat we met een stevig netwerk en als aantrekkelijke werkgever ook in de toekomst over het beste talent beschikken. Wie weet maak jij met je communicatiecollega’s een mooie campagne om nieuw talent aan te trekken.

Houd je van mensen, dan hoor je bij Leger des Heils. Wij zijn er voor iedereen, wat hun achtergrond of overtuiging ook is. Daarmee help je niet alleen je (toekomstige) collega’s aan een prachtige baan, maar til je ook onze hulpverlening naar een hoger niveau!