Ben jij praktisch ingesteld en hou je van aanpakken? Vind dan bij ons je facilitaire droombaan! En breng met je dienstverlenende of logistieke talent en creatieve oplossingen het Leger des Heils naar een hoger niveau.

Als medewerker van de Facilitaire Dienst doe je van alles binnen de kantoren en woon- en verblijfvoorzieningen van Leger des Heils. Maar misschien is een logistieke functie jou op het lijf geschreven en help jij die miljoenen kilo’s kleding ieder jaar naar de juiste bestemming. Het Leger des Heils was een van de eerste organisaties die tweedehands kleding inzamelde voor hulpverleningsprojecten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de bekendste en meest geliefde inzamelaars. Alle textiel wordt gesorteerd en weggegeven aan noodhulpprojecten of verkocht in onze tweedehandskledingwinkels.

Talent voor het goede doel

Ben je goed met onderhoudsplannen en -schema’s? Haal dan je hart op als facilitair medewerker. Als het nodig is verzamel je daarvoor informatie van diverse leveranciers, beoordeel je de te leveren services versus kosten en doe je op basis daarvan een voorstel aan je leidinggevende. Grootschalige projecten bereid jij voor en je informeert betrokken medewerkers, zodat het project alleen nog maar kan slagen. Dankzij jou is het Leger des Heils de beste werkplek van Nederland!

Op veel plekken werk je in een team, waarin dagelijks of in ieder geval op regelmatige basis de taken worden verdeeld. Naast je technische vaardigheden is het daarom belangrijk dat je snel kunt schakelen en goed samenwerken. O, en ga je de weg op? Dan heb je natuurlijk een rijbewijs.

En nu aan de slag: steek je handen uit de mouwen, check onze vacatures!