Word jij enthousiast van bewegen én aanmoedigen? Sport kan mensen in beweging krijgen. Letterlijk, maar sport biedt ook inspiratie om het leven weer op te pakken. Met nuttige, leerzame en gezellige vrijetijdsbesteding geef je onze deelnemers structuur in hun leven.

Je bent er voor mensen die zijn vastgelopen in het leven. Dak- en thuislozen, vluchtelingen, verslaafden, zwerfjongeren, tienermoeders, ex-gedetineerden of verwarde personen die in de opvang zitten. Ze zijn kwetsbaar en hebben vaak geen toegang tot het reguliere sportaanbod. Jij geeft hen houvast met sport, creatieve activiteiten of andere vrijetijdsbesteding. Met jouw hulp zie je deelnemers opbloeien door sociale contacten, zelfvertrouwen of net dat beetje structuur dat ze nodig hebben.

Je bent niet alleen ondernemend en creatief, maar geniet ervan om anderen iedere keer weer te motiveren. ‘Ik kan het niet’ is juist een reden om aan de slag te gaan! Daarin geef je zelf het voorbeeld en moedig je anderen aan. Zo maak je het verschil in het leven van onze deelnemers!

Kom dan nu in beweging en check onze betaalde of vrijwillige vacatures!

Onze collega's