Bij het Leger des Heils werk je met mensen die vaak onbereikbaar zijn voor de reguliere zorg. Bijvoorbeeld in een functie als sociaal pedagogisch werker, maatschappelijk werker of (woon)begeleider. Samen met je collega’s begeleid en ondersteun je onze deelnemers naar zelfredzaamheid en help je hun situatie verbeteren.

Je bent er voor mensen die liever niemand bij zich laten komen (zorgmijders) of voor wie gewone zorg niet mogelijk is vanwege een verslaving, psychiatrische problemen of een vervuilde woning. Bij hen komt een probleem zelden alleen. Met psychosociale hulpverlening en begeleiding op alle levensgebieden willen we hun situatie verbeteren. Zodat ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen meedoen in de samenleving.

Je motiveert en inspireert

Er is werk voor je in verschillende typen van onze hulpverlening. Van dag- en nachtopvang tot beschermd wonen en van maatschappelijke opvang tot ambulante hulpverlening. Je begeleidt (dagelijks) mensen met specifieke problematiek en/of een ontwikkelingsachterstand. Met jouw hulp leren ze voor zichzelf zorgen, en werken ze aan een gezond dag-nachtritme en een sociaal netwerk. Je kunt tegen een stootje en weet wanneer je mensen moet corrigeren. Je bent enthousiast, inspireert en motiveert onze deelnemers steeds opnieuw om er het beste van te maken.

Problemen zijn er om op te lossen, is jouw motto. Ben jij de sociale doener die denkt in mogelijkheden? Dan zoeken wij jou!

Onze collega's