Meedoen in de samenleving begint vaak met de juiste baan. Bij het Leger des Heils help je mensen op weg naar werk dat bij ze past. Niet altijd een droombaan, wel werk dat uitzicht geeft en waar onze deelnemers zich kunnen ontwikkelen.

Als werkbegeleider of jobcoach heb je hart voor mensen die bijna nergens anders meer terecht kunnen. Onze deelnemers zijn volwassenen die vaak met meerdere problemen kampen, zoals een licht-verstandelijke beperking, ernstige gedragsproblemen, verslaving, psychische problematiek en/of veelvuldige contacten met politie en justitie. Met arbeidsre-integratie en werkbegeleiding helpen we hen in de zoektocht naar regulier werk, onbetaald werk en/of scholing.

Op weg naar passend werk

Dankzij je collega’s en deelnemers is geen dag hetzelfde. Je onderhoudt contacten met de hulpverlening, bouwt aan een stevig netwerk om deelnemers verder te helpen of begeleid het traject op weg naar werk. Doelen stellen, plannen maken en vooral: doen! En je bent er voor deelnemers met persoonlijke ondersteuning en advies, ook als ze straks weer aan het werk zijn.

50|50

Werken is een zegen. Vanuit die gedachte hebben we 50|50 opgericht, een onderdeel van het Leger des Heils met inmiddels twaalf labels. Gericht op het werken aan herstel van het gewone leven, om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘mee te laten doen’. Zo bieden we beschutte werkplekken in de groenvoorziening, horeca of houtbewerking. Gecoacht door werkbegeleiders en jobcoaches kunnen deelnemers daar werkend leren en ervaring opdoen.

Ben jij die doener met hart voor mensen? Bekijk hier onze vacatures in Arbeidsre-integratie en werkbegeleiding en solliciteer direct!