Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

21 vacatures gevonden

Persoonlijk Begeleider Zwolle

Samenwerken maakt sterk!
Met jou erbij kunnen we nog meer betekenen voor de bewoners van de afdeling Huis&Haard ThienPlus te Zwolle.
 
Hou jij van afwisselend werk en sta je sterk in je schoenen? Wil je meewerken aan ontwikkeling en professionalisering? Kom dan ons team versterken en reageer op de vacature.
          
                          Persoonlijk Begeleider (HBO) voor 32 uur per week*            
 
*Heb jij interesse maar voorkeur voor minder uren? Reageer dan ook. We bespreken tijdens het sollicitatiegesprek de mogelijkheden.
 
Voor genoemde functie zoeken wij iemand die zijn sporen verdient heeft in het begeleiden van deelnemers met een licht verstandelijke beperking (LVB) en verslaving. 
 
Daarnaast zoeken we in verband met zwangerschapsverlof voor een periode van 5 maanden een
 
                          Persoonlijk Begeleider (HBO) voor 24 uur per week  
 

Gebedsvrijwilliger Domus Zwolle Leger des Heils W&G Overijssel

Het Leger des Heils gelooft dat Jezus Christus redding, hoop en kracht geeft en dat gebed en aanbidding belangrijke wapens zijn in het Koninkrijk van God. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die met ons mee wil bidden voor Domus Zwolle, zodat door de kracht van Gods Geest hoop en herstel in het leven van deelnemers kan komen. Daarnaast willen we met gebed de medewerkers op de afdeling ondersteunen.
 

Werkervaringsplek 50|50 Bike Zwolle

Voor onze fietsenwerkplaats aan de Dijkstraat 6 in Zwolle zijn we op zoek naar iemand die een leuke werkervaringsplek zoekt en die, in samenwerking met onze deelnemers, mee helpt met het opknappen en verkopen van fietsen.