Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

41 vacatures gevonden

Gedragswetenschapper regio Twente

Gedragswetenschapper m/v
voor 20 uur per week


Ben jij gedragswetenschapper en wil jij direct aan de slag binnen een organisatie die ertoe doet in onze samenleving ?
Reageer op onze vacature en wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie.
Wij bieden je werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft en een plek waar je veel kan leren.
 

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager (verschillende namen voor dezelfde functie) ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken in jouw eigen regio?

Management Assistent Zwolle

Ondersteun jij graag het management? Draag je graag (indirect) een steentje bij aan het mooier maken van deze maatschappij en sta je stevig in je schoenen? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

 

Persoonlijk begeleider Beschermd Wonen Sneek (HBO) 32 uur

Ben jij die ervaren hulpverlener die denkt in mogelijkheden, die beperkingen accepteert en problemen ziet als een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou, op onze Beschermd Wonen Thuis locatie in Sneek!

Voor onze locatie Beschermd Wonen Thuis in Sneek zijn we op zoek naar een Persoonlijke Begeleider (HBO) voor 32 uur per week.
 

Groepsbegeleider flexpool (m/v)

Projecten voor opvang en begeleiding. Wij zijn op zoek naar Groepsbegeleiders voor deze projecten. Als Groepsbegeleider heb je een belangrijke ondersteunende en activerende rol in het creëren van een gestructureerde, rustige en veilige woonomgeving.

Gebedsvrijwilliger Domus Zwolle Leger des Heils W&G Overijssel

Het Leger des Heils gelooft dat Jezus Christus redding, hoop en kracht geeft en dat gebed en aanbidding belangrijke wapens zijn in het Koninkrijk van God. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die met ons mee wil bidden voor Domus Zwolle, zodat door de kracht van Gods Geest hoop en herstel in het leven van deelnemers kan komen. Daarnaast willen we met gebed de medewerkers op de afdeling ondersteunen.