Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

14 vacatures gevonden

Woonbegeleider / Persoonlijk begeleider Enkeltje Zelfstandig in Utrecht (32 uur)

Bij Enkeltje Zelfstandig worden 18 jongeren intensief begeleid naar zelfstandigheid. Als Woonbegeleider ben je actief bezig om te zorgen voor een goed leefklimaat voor de jongeren. Vanuit je rol als persoonlijk begeleider heb je 2 a 3 jongeren waar je verantwoordelijk bent in het individuele traject. Je begeleidt jongeren tussen de 16 en 25 jaar tijdens hun ontwikkelingsproces richting zelfstandigheid.…

Directeur Zorg Midden-Nederland

Heb je altijd al willen werken bij een organisatie die midden in de samenleving staat en onvoorwaardelijk betrokken is bij mensen? Dan is dit je kans!

Wij zoeken een gedreven, betrokken en ervaren Directeur Zorg die, samen met de andere leden van de regiodirectie, verantwoordelijkheid wil dragen voor hulp- en zorgverlening in al haar facetten.
 

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd Utrecht

Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken!

Vrijwilliger Papier Café Utrecht

Ben jij in het bezit van allround kennis over praktische zaken rondom post en ben je een echte aanpakker? En ben je enkele uren per week (op werkdagen in de ochtend) beschikbaar? Dan zoeken wij jou!
 

Verzorgende IG/ Verpleegkundige Wijkverpleging (uren in overleg)

Wat je doet:Werken vanuit je hart en met beide benen op de grond is belangrijk als je gaat werken met onze bijzondere doelgroep. Je werkt in een dienst altijd samen en wordt persoonlijk begeleider van een aantal cliënten. Samen met de cliënt werk je aan zijn/haar doelen. Je stelt samen met hem/haar (digitaal) het zorgplan op en coördineert de zorg…