Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

29 vacatures gevonden

Nachtwaker in Utrecht (20 uur)

Wat je doetNaast het ondersteunen bij calamiteiten tijdens de nachtdienst behoren licht huishoudelijke taken en schoonmaakwerkzaamheden tot je takenpakket. Ook voer je administratieve werkzaamheden uit en creëer je een veilige woon- en werkomgeving. Werktijden zijn van 22.45 uur tot 7.45 uur. Het is een zelfstandige functie waarbij je alleen werkt maar zo nodig ondersteuning kan krijgen van de interne beveiligingsdienst…

Vrijwilliger Papier Café

Ben jij in het bezit van allround kennis over praktische zaken rondom post en ben je een echte aanpakker? En ben je enkele uren per week (op werkdagen in de ochtend) beschikbaar? Dan zoeken wij jou!
 

Gebouwbeheerder Technische Dienst

Taken en verantwoordelijkheden:Neemt deel aan de team van de buitendienst.Je geeft leiding aan de technische medewerkers en weet deze mensen persoonlijk en inhoudelijk door te ontwikkelen.Je zet in op productiviteit, dit doe je door een optimale planning, bezetting en capaciteit.Je richt de werkzaamheden zo effectief mogelijk in door het doorvoeren van standaardisatie van processen en werkwijzen.Het coördineren van onderhoud en…

Jeugdbeschermer Gezinsvoogd Utrecht

Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken!

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager (verschillende namen voor dezelfde functie) ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken in jouw eigen regio?