Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

18 vacatures gevonden

Keyuser in de Zorg

Hé procesverbeteraar met passie voor Zorg en ICT! Geef jij onze hulpverleners meer tijd voor de cliënt door zorgregistratie optimaal te faciliteren? Het Leger des Heils Gelderland zoekt een Keyuser voor het beheren en stroomlijnen van de diverse applicaties.

Recruiter Leger des Heils in Gelderland

Mooi vak: zorgprofessionals werven! Jij zorgt ervoor dat onze deelnemers iedere dag de hulpverleners krijgen die zij nodig hebben. Je faciliteert het primaire proces én hebt een adviserende rol richting ons management. Jij bent de sparringpartner als het gaat om recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Verpleegkundige bij specialistisch verpleeghuis De MeerZorg

Waarom ben jij verpleegkundige geworden? En kun je jouw cliënten nu de tijd en persoonlijke aandacht geven die zij verdienen? Dat kan in ieder geval bij ons op De MeerZorg! Hier kun je in een ontspannen sfeer tijd en aandacht geven aan een grote diversiteit aan cliënten. Mij hoef je niet te geloven – ik ben slechts een vacaturetekst. Kom eens langs en vraag het je toekomstige collega’s!

Begeleider Nachtdienst De Wending

Hee begeleider, ben jij een nachtmens? En wil je er zijn voor de mensen die 's nachts even ondersteuning nodig hebben? De tijd nemen voor onze cliënten en hen persoonlijke aandacht geven? Dan hebben wij iets leuks voor je!