Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

57 vacatures gevonden

Teammanager Verpleegafdeling De Dukdalf

Ben jij sociaal vaardig, zelfstandig en beschik je over leidinggevende vaardigheden? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Teammanager voor onze Verpleegafdeling De Dukdalf. Wil jij aan de slag met een bijzondere doelgroep en ben je 36 uur per week beschikbaar, dan nodigen we je uit om te reageren. Graag gaan we met je in gesprek!

Contractmanager

Wij zijn op zoek naar een collega die vol enthousiasme deze nieuwe functie binnen onze regio kan invullen. Ben je pro-actief, leergierig en toe aan een nieuwe uitdaging in het werk? Wacht niet langer en solliciteer dan nu!

Ambulant Begeleider Jeugd Arnhem en Achterhoek

Jeugd en complexe gezinnen – is dat helemaal jouw doelgroep? Ook die van ons! Wij, de ambulante teams binnen het Leger des Heils zoeken een leuke collega Ambulant Begeleider Jeugd voor onze regio Arnhem en Achterhoek. Werk je solistisch? Ja. Maar niet alleen!

Gedragswetenschapper Jeugd (24 - 28 uur, 5 maanden ter overbrugging zwangerschapsverlof)

Gepassioneerd team en uitdagende doelgroep zoeken ervaren Gedragswetenschapper Jeugd in Arnhem en in de Achterhoek! Wat vind jij belangrijk in je werk? Enthousiaste collega’s – check, dat zijn wij. Complexe multiproblemgezinnen – present. Als jij hart voor deze doelgroep hebt en deze gezinnen vijf maanden lang wilt ondersteunen, dan komen we graag met jou in contact!

Jeugdbescherming Lelystad

Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken!

Ambulant begeleider


Kun jij werken vanuit een basishouding van hoop en optimisme en geloof jij in herstel?
Solliciteer dan als ambulant begeleider in Friesland, standplaats Twijzelerheide.

Manager Zorg Beschermd Wonen


Ben jij een ervaren manager, die rust en stabiliteit kan brengen in veranderprocessen?
Wij hebben een baan voor jou als Manager Zorg voor beschermd wonen in Friesland.
(locaties Sneek en Engwierum)