Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

47 vacatures gevonden

Nachtwaker Adelante (20-24 uur p/w)

FunctieomschrijvingNaast het ondersteunen bij calamiteiten tijdens de nachtdienst behoren licht huishoudelijke taken en schoonmaakwerkzaamheden tot je takenpakket. Ook voer je administratieve werkzaamheden uit en creëer je een veilige woon- en werkomgeving. Je draait mee in een poule van 6 nachtwakers voor zowel Adelante 1 en 2. Werktijden zijn van 22.45 uur tot 7.45 uur. Het is een zelfstandige functie waarbij…

Stagiair Communicatie

Heb jij een lekker pennetje? Ben je nieuwsgierig, heb je lef en stap je onbevangen af op mensen om hun verhaal te horen? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Zij Instromer Jeugdbeschermer

Wij zijn op verschillende plekken in het land op zoek naar een nieuwe collega Jeugdbeschermers!
Wil jij deze uitdaging aangaan, maar beschik je niet helemaal over de juiste achtergrond qua opleiding en werkervaring? Solliciteer dan nu naar de vacature van Zij Instromer voor de functie van Jeugdbeschermer!
 

Nachtwaker in Utrecht (20 uur)

Wat je doetNaast het ondersteunen bij calamiteiten tijdens de nachtdienst behoren licht huishoudelijke taken en schoonmaakwerkzaamheden tot je takenpakket. Ook voer je administratieve werkzaamheden uit en creëer je een veilige woon- en werkomgeving. Werktijden zijn van 22.45 uur tot 7.45 uur. Het is een zelfstandige functie waarbij je alleen werkt maar zo nodig ondersteuning kan krijgen van de interne beveiligingsdienst…

Vrijwilliger Papier Café

Ben jij in het bezit van allround kennis over praktische zaken rondom post en ben je een echte aanpakker? En ben je enkele uren per week (op werkdagen in de ochtend) beschikbaar? Dan zoeken wij jou!