Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

46 vacatures gevonden

Gastvrouw/heer bij Leidsche Maan, Utrecht (9 uur)

Ben jij de gastheer/vrouw die kan zorgen voor rust, orde en veiligheid binnen onze afdeling wanneer je zelfstandig je diensten invult? Bij Leidsche Maan in Utrecht bieden we opvang aan volwassenen met psychiatrie en verslavingsproblematiek. Ben jij in staat om hen op een positieve opbouwende manier tegemoet te treden en tegelijk te kunnen begrenzen waar nodig, dan zoeken we jou!

Verzorgende IG Wijkverpleging, regio Almere (16-20 uur)

Het team Wijkverpleging van het Leger des Heils Almere Buiten heeft een groeiende zorgvraag. Wij zoeken een enthousiaste kandidaat, met doorzettingsvermogen en een ‘doeners’-mentaliteit en je kunt anticiperen op onverwachte situaties. Je bent een daadkrachtig persoon met naastenliefde en inlevingsvermogen. Als Verzorgende IG in de wijk ben je in staat te zorg voor onze cliënten te coördineren. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager (verschillende namen voor dezelfde functie) ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken in jouw eigen regio?