Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

48 vacatures gevonden

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd Lelystad

Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken!

Helpende Verzorgingstehuis Almere

Ieder mens, jong en oud, wil graag alles uit het leven halen wat er in zit. Genieten van de dagelijkse dingen en af en toe iets bijzonders mee maken. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar voor mensen die verpleging of verzorging nodig hebben is het dat vaak niet. Het Leger des Heils doet er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken en bij te dragen aan het welbevinden van mensen. Uit liefde voor mensen. Dat is het Leger des Heils!

 

Verzorgende IG Wijkverpleging, regio Almere (12-16 uur)

Het team Wijkverpleging van het Leger des Heils Almere Buiten heeft een groeiende zorgvraag. Wij zoeken een enthousiaste kandidaat, met doorzettingsvermogen en een ‘doeners’-mentaliteit en je kunt anticiperen op onverwachte situaties. Je bent een daadkrachtig persoon met naastenliefde en inlevingsvermogen. Als Verzorgende IG in de wijk ben je in staat te zorg voor onze cliënten te coördineren. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Woonbegeleider De Heem Veldwijk, Woerden (28-32 uur)

“Je ziet hoe fijn bewoners het vinden om zoveel ruimte om zich heen te hebben. Ook doet het bewoners goed als je bij hen op bezoek komt. Mijn favoriete bezigheid, in de avonduren, is verhalen halen bij bewoners.” - Nina, woonbegeleider De Heem Veldwijk -
 
In het buitengebied van Woerden biedt De Heem Veldwijk mensen een thuis na een vaak roerig leven. Door een verstandelijke beperking, in combinatie met verslavings- en psychiatrische problemen, kunnen onze bewoners niet meedoen in de samenleving. Het grote, groene terrein zorgt voor minder prikkels en biedt ruimte en vrijheid. Bonusvoordeel: jij haalt met gemak je 10.000 stappen.
 

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager (verschillende namen voor dezelfde functie) ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken in jouw eigen regio?

Ambulant begeleider WMO in 't Gooi (24 uur)

Als ambulant medewerker heb je een eigen caseload aan cliënten die je begeleidt. Deze begeleiding geef je in overleg met de trajectcoördinator vorm, waarbij de hulpvraag van de cliënt centraal staat. De cliënten die je zult begeleiden zijn (zorg mijdende) volwassenen met voornamelijk psychische problematiek vaak gecombineerd met problemen op andere leefgebieden zoals financiën, huisvesting en verslaving. Je begeleidt de cliënten…