Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

52 vacatures gevonden

Gastvrouw/heer bij Leidsche Maan, Utrecht (9 uur)

Ben jij de gastheer/vrouw die kan zorgen voor rust, orde en veiligheid binnen onze afdeling wanneer je zelfstandig je diensten invult? Bij Leidsche Maan in Utrecht bieden we opvang aan volwassenen met psychiatrie en verslavingsproblematiek. Ben jij in staat om hen op een positieve opbouwende manier tegemoet te treden en tegelijk te kunnen begrenzen waar nodig, dan zoeken we jou!

Medewerker HR-support

Wil jij direct aan de slag binnen een organisatie die ertoe doet in onze samenleving?
Ben jij proactief, procesgericht en administratief sterk?
Wil jij ervoor zorgen dat managers en medewerkers optimaal geïnformeerd en geadviseerd zijn om op juiste wijze uitvoering te geven aan ons HR Beleid? Ben je op zoek naar een functie waar de aspecten innovatie, procesverbetering en optimale dienstverlening centraal staan?

Lijkt het je daarnaast een uitdaging om bij te dragen aan de missie van het Leger des Heils in de regio Noordoost, die klaar staat voor de meest kwetsbare mensen in de regio? 
Heb jij passie voor mens & organisatie en ben je een echte professional in je vak? Ben je in staat om onder een hoog werktempo in de diversiteit van je werkzaamheden het overzicht te bewaren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van onze afdeling zoeken wij een ondersteunend, administratief medewerker voor HR support!
 

Locatie coördinator 'Geloven in de buurt' Zwolle

Ben jij sociaal, oprecht geïnteresseerd in je medemens? Gaat coördineren je gemakkelijk af en weet je de sociale media op de juiste manier te betrekken in je werk? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!
Wij zijn op zoek naar een locatie coördinator 'Geloven in de buurt' Zwolle (18 u per week)

Wijkverpleegkundige in Almere (16-32 uur)

Het team Wijkverpleging van het Leger des Heils Almere Buiten heeft een groeiende zorgvraag. Wij zoeken een enthousiaste kandidaat, met doorzettingsvermogen en een ‘doeners’-mentaliteit en je kunt anticiperen op onverwachte situaties. Je bent een daadkrachtig persoon met naastenliefde en inlevingsvermogen. Als Wijkverpleegkundige ben je in staat te zorg voor onze cliënten te coördineren. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.