Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

10 vacatures gevonden

Zij Instromer Jeugdbeschermer

Wij zijn op verschillende plekken in het land op zoek naar een nieuwe collega Jeugdbeschermers!
Wil jij deze uitdaging aangaan, maar beschik je niet helemaal over de juiste achtergrond qua opleiding en werkervaring? Solliciteer dan nu naar de vacature van Zij Instromer voor de functie van Jeugdbeschermer!
 

Groepsbegeleider (HBO) in de algemene- en nachtopvang De Breehof

Sandra (medewerker de Breehof): "Het is een bijzonder mooie taak om, in dit warm en enthousiast team, degene te ondersteunen die even niet meer weten hoe het leven te leven"

Kun jij werken vanuit een basishouding van hoop en optimisme en geloof jij in herstel?
Wij zijn op zoek naar jou!
Sociaal Werker (HBO) voor 24 uur per week in de algemene- en nachtopvang de Breehof in Nieuw Amsterdam/Emmen

(Psychiatrisch) Verpleegkundige

Wij bieden een veelzijdige baan aan voor 24* uur per week voor een
 
(Psychiatrisch) VERPLEEGKUNDIGE

Ben jij een (Psychiatrisch) Verpleegkundige die van uitdagingen houdt en weet je complexe situaties op een positieve, relativerende manier te benaderen? Wil je werken bij een organisatie die midden in de samenleving staat en onvoorwaardelijk betrokken is bij mensen? Dan kan deze baan wel eens heel goed bij je passen!

De voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega die naast zijn/haar verpleegkundige achtergrond ook de nodige ervaring heeft opgedaan binnen de psychiatrie en daarnaast kennis heeft van psychiatrische ziektebeelden en  psychofarmaca.
Naast het individueel begeleiden van de bewoners is het mede zorgdragen voor het vergroten van de psychiatrische kennis binnen het begeleidingsteam en het mede zorgdragen voor de kwaliteit van de hulpverlening onderdeel van jouw functie door specifiek aandacht te besteden aan het  procesmatig werken.
 

Gedragswetenschapper Volwassenen

Wij zijn op zoek naar een een enthousiaste gedragswetenschapper (16-24 uur per week) die stevig in zijn/haar schoenen staat, mét kennis over en ervaring met volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB). 
 
Je wordt ingezet als gedragswetenschapper bij volwassen deelnemers.
-16 uur inzet project GGZ VPT
- 8 uur tbv diagnostiek van met name deelnemers met  LVB problematiek

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager (verschillende namen voor dezelfde functie) ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken in jouw eigen regio?

Groepsbegeleider flexpool (m/v)

Projecten voor opvang en begeleiding. Wij zijn op zoek naar Groepsbegeleiders voor deze projecten. Als Groepsbegeleider heb je een belangrijke ondersteunende en activerende rol in het creëren van een gestructureerde, rustige en veilige woonomgeving.

Medewerker Winkelsortering 32-40 uur

Voor onze locatie in Deventer zijn wij op zoek naar een Medewerker Winkelsortering
 
Weet jij van aanpakken en wil je samenwerken aan een betere wereld? Kun je goed samenwerken met collega’s om samen tot het beste resultaat te komen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!