Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

15 vacatures gevonden

Begeleider dagopvang Kostersgang MBO-4

....zolang er nog één mens verloren op straat loopt, zal ik strijden.....
                                                                                     (William Booth)
De Dagopvang van het Leger des Heils, voor dak- en thuislozen in Groningen is op zoek naar een strijder!

 

Kwaliteitsmanager Reclassering

Je bent een Kwaliteitsmanager met passie voor mens en werk. Je hebt een hands-on mentaliteit als het gaat om het dagelijkse werk dat uitgevoerd moet worden. Je bent analytisch sterk en in staat goede stuurinformatie te genereren en interpreteren. Je hebt een plezierige adviesstijl, gebaseerd op kennis van (reclasserings)zaken, betrokkenheid en enthousiasme!

Enthousiaste en betrokken Verpleegkundige te Enschede

Wij bieden een veelzijdige baan aan voor 24* uur per week voor een
 
ENTHOUSIASTE EN BETROKKEN VERPLEEGKUNDIGE (HBO of MBO)


Ben jij een enthousiaste en betrokken Verpleegkundige? Heb je altijd al willen werken bij een organisatie die midden in de samenleving staat en onvoorwaardelijk betrokken is bij mensen? Dan kan deze baan wel eens heel goed bij je passen!

Voor deze vacature geldt dat de taken van de Verpleegkundige worden gecombineerd met de taken van de Persoonlijk Begeleider
 

Huismeester

WIJ ZOEKEN 3 STABIELE EN DAADKRACHTIGE HUISMEESTERS  (32 uur per week)
 
 
Ga jij uitdagingen niet uit de weg en denk jij graag in mogelijkheden? Durf je verantwoordelijkheid te dragen en te nemen in een dynamische omgeving en je steentje bij te dragen aan het welzijn van de bewoners?
Dan is deze baan wellicht geknipt voor jou!
 

Coördinator Buurtgericht werken (m/v) | 24 uur

Het Klankbord is een ontmoetingsplek in de wijk, waar alle buurtbewoners welkom zijn. Deze ontmoetingsplek wil de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de buurtbewoners vergroten, het woon- en leefklimaat verbeteren en de sociale cohesie in de buurt bewerkstelligen. Het is Geloven in de Buurt.

Woonbegeleider (MBO-4)


Ben jij die ervaren begeleider die denkt in mogelijkheden, die beperkingen accepteert en problemen ziet als een uitdaging?
Zoek jij een baan waarin je al je kwaliteiten en je betrokkenheid met de kwetsbare medemens kwijt kunt? Wij zijn op zoek naar jou voor onze kleinschalige Beschermde Woonboerderij in Engwierum! 

Gedragswetenschapper / Psycholoog Enschede

Heb jij als (Ontwikkelings-) Psycholoog of Orthopedagoog ervaring binnen het werkveld van Jeugdbescherming of Reclassering? Wacht dan niet langer en solliciteer als Gedragswetenschapper! In verband met een zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar iemand die ons team van 1 december 2019 tot 1 mei 2020 komt versterken.