Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

6 vacatures gevonden

Tuinman of vrouw

Werk jij graag buiten en heb je groene vingers? Houd jij van tuinieren? Laat het ons weten, want dan zijn we op zoek naar jou!

Vrijwillige kapper/kapster gezocht!

Wil je graag iets betekenen voor onze bewoners? Voor onze locatie Domus Nijmegen zijn we op zoek naar een vrijwillige (hobby) kapper/kapster. Vind jij het leuk om onze bewoners te verwennen met een knipbeurt. Dan zoeken we jou!

Reclasseringswerker Lelystad

Ons doel als reclasseringsorganisatie is helder: de kans op recidive verminderen. Door advies, toezicht en begeleiding en waar nodig, gedragsinterventie, nazorg en ondersteuning bij resocialisatie. We hebben daar wel Reclasseringswerkers voor nodig! En laat er nou net een plek vrijkomen. Ga jij de uitdaging aan?

Afdelingsmanager Maatschappelijke Opvang Lelystad (32-36 uur)

Heb je aantoonbare ervaring in een managementfunctie in het werkveld Maatschappelijke Opvang en Ambulante Hulpverlening? Wil je meewerken aan de verder ontwikkeling en innovatie van de zorglening aan dak- en thuislozen? Heb je een afgeronde relevante HBO opleiding bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!