Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

86 vacatures gevonden

Verpleegkundige bij specialistisch verpleeghuis De MeerZorg

Waarom ben jij verpleegkundige geworden? En kun je jouw cliënten nu de tijd en persoonlijke aandacht geven die zij verdienen? Dat kan in ieder geval bij ons op De MeerZorg! Hier kun je in een ontspannen sfeer tijd en aandacht geven aan een grote diversiteit aan cliënten. Mij hoef je niet te geloven – ik ben slechts een vacaturetekst. Kom eens langs en vraag het je toekomstige collega’s!

Specialistisch ambulant hulpverlener (24 - 32 uur p/w)

‘Ik begeleidde voorheen jongeren van rond de 20. Hierbij had ik al snel het idee dat er al veel eerder in hun leven dingen waren misgegaan. Om deze reden wilde ik eerder in het proces betrokken zijn en begon ik bij jeugd en gezin. De combinatie van ouders en kinderen: dat vind ik heel leuk. Je kunt écht wat betekenen…

Assistent Floormanager ReShare Store Breda 16-24 uur

Voor onze ReShare Store aan de Markendaalseweg 50 te Breda zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega!

De Assistent Floormanager ondersteunt de Floormanager aangaande het aansturen van de ReShare Store conform het concept- en handboek, de verkoop van kleding en de aansturing van de medewerkers en vrijwilligers en begeleiding van de deelnemers die in de winkel werken.
 

Ambulant begeleider West-Brabant voor 32-36 uur per week

Het Leger des Heils breidt het aanbod van hulpverlening in de regio West-Brabant en Tholen verder uit. Ben jij die enthousiaste professionele ambulante begeleider die met het team mee wil bouwen aan goede zorg aan de inwoners van de regio? Reageer dan snel op deze uitdagende functie.
 

Trajectmanager

Wil jij je blik verbreden?  En vind je het leuk om je vast te bijten in een functie waarin je zicht krijgt op de wereld van indicaties en financiering van de dienstverlening aan onze deelnemers? Dan is de functie van Trajectmanager wat voor jou!