Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

4 vacatures gevonden

Vrijwilliger gastvrouw/-heer

Wij zijn op zoek naar enthousiaste gastvrouwen en/of gastheren. Het korpsgebouw van het Leger des Heils aan de Sluyterslaan (aan de rotonde bij City Plaza) wordt door verschillende mensen bezocht: klanten van de LdH Boetiek, mensen die kleding of spullen komen brengen, bezoekers voor de buurtwoonkamer Bij Bosshardt, cliënten van de ambulante hulpverleners, medewerkers, deelnemers van korpsactiviteiten, korpsleden en belangstellenden.  

Vrijwilliger LdH Boetiek

Voor de tweedehands kledingwinkel in het korpsgebouw van het Leger des Heils aan de Sluyterslaan (aan de rotonde bij City Plaza) zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van kleding houden, maar vooral van mensen.
 

Vrijwilliger tweedehands kledingwinkel

Voor onze winkel zoeken we enthousiaste en gedreven vrijwilligers, die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken in onze kledingwinkel. De taken van de vrijwilliger variëren van het te woord staan van klanten en hen zo nodig helpen bij het uitzoeken en passen van kleding, de winkel netjes en overzichtelijk houden en kassawerkzaamheden.Spreekt dit je aan, vind je…