Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

85 vacatures gevonden

Specialistisch ambulant hulpverlener (24 - 32 uur p/w)

‘Ik begeleidde voorheen jongeren van rond de 20. Hierbij had ik al snel het idee dat er al veel eerder in hun leven dingen waren misgegaan. Om deze reden wilde ik eerder in het proces betrokken zijn en begon ik bij jeugd en gezin. De combinatie van ouders en kinderen: dat vind ik heel leuk. Je kunt écht wat betekenen…

Trajectmanager

Wil jij je blik verbreden?  En vind je het leuk om je vast te bijten in een functie waarin je zicht krijgt op de wereld van indicaties en financiering van de dienstverlening aan onze deelnemers? Dan is de functie van Trajectmanager wat voor jou!
 

BBL-traject Ervaringsdeskundigheid (MBO4)

Hee jij daar, met je ontwrichtende ervaring! Kom in actie. Help onze deelnemers om de kans op terugval te verkleinen door jouw eigen herstelervaring. En help jezelf aan een erkend MBO4-diploma. Dat is dus win-win. Ga ervoor!

Begeleider Nachtdienst De Wending

Hee begeleider, ben jij een nachtmens? En wil je er zijn voor de mensen die 's nachts even ondersteuning nodig hebben? De tijd nemen voor onze cliënten en hen persoonlijke aandacht geven? Dan hebben wij iets leuks voor je!

HR Adviseur / Business Partner

Wil je in een organisatie werken die in beweging is en waar je kunt bijdragen aan de optimale ontwikkeling van medewerkers? Ben je daarnaast proactief, daadkrachtig en beschik je over verander skills? Dan is deze functie echt iets voor jou!