Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

35 vacatures gevonden

Teamleiders Jeugd Amsterdam

Als teamleider motiveer en begeleid je jouw team om de doelen te bereiken die gezamenlijk zijn uitgedacht en opgesteld in het afdelingsplan. Je bekleedt een spilfunctie en je kan het team enthousiasmeren en coachen om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast voer je veranderingen door en ben je in staat een afdeling structuur te bieden. Jouw streven is om de beste zorg te realiseren voor de deelnemers en medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de voor de organisatie relevante interne en externe contacten.
Jongeren Ambulant, Samen Doen en Middelveld zijn onderdeel van de nieuwe business unit Jeugd en Gezin. De business unit bestaat uit 10 afdelingen waarin ons aanbod aan jeugdigen en gezinnen is ondergebracht. 

Ambulant Begeleider Jeugd Arnhem en Achterhoek

Jeugd en complexe gezinnen – is dat helemaal jouw doelgroep? Ook die van ons! Wij, de ambulante teams binnen het Leger des Heils zoeken een leuke collega Ambulant Begeleider Jeugd voor onze regio Arnhem en Achterhoek. Werk je solistisch? Ja. Maar niet alleen!

Gedragswetenschapper Jeugd (24 - 28 uur, 5 maanden ter overbrugging zwangerschapsverlof)

Gepassioneerd team en uitdagende doelgroep zoeken ervaren Gedragswetenschapper Jeugd in Arnhem en in de Achterhoek! Wat vind jij belangrijk in je werk? Enthousiaste collega’s – check, dat zijn wij. Complexe multiproblemgezinnen – present. Als jij hart voor deze doelgroep hebt en deze gezinnen vijf maanden lang wilt ondersteunen, dan komen we graag met jou in contact!

Jeugdbeschermer Lelystad

Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken!