Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

10 vacatures gevonden

Stagiair Retailmarketing en Ondernemerschap regio Noord

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de regio Noord, die onze winkels vanaf januari / februari 2020 lokaal ondersteunt in marketing en ondernemerschap.

De ReShare Stores hebben een lokaal karakter en er zijn dan ook tal van mogelijkheden om de winkel in de gevestigde stad te promoten. Of dit nu is via een lokaal event, een samenwerking met de ondernemers in de buurt of de organisatie van een lokale verkoopactie, jij laat geen kans onbenut om de winkels lokaal verder in de kijker te spelen!   

Stagiair Visual Merchandising regio Noord

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de regio Noord, die vanaf januari / februari 2020 aan de slag gaat met de complete Visual Merchandising (VM) in onze ReShare Stores in het noordelijk deel van het land.

Van de etalage tot instore presentaties; jouw creatieve brein ziet tal van mogelijkheden op het gebied van VM met onze unieke tweedehands en vintage kledingitems.


 

Jeugdbeschermer

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken?

Gedragswetenschapper / Psycholoog

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij een ervaren gedragswetenschapper of psycholoog en wil je jouw expertise inzetten om samen met ons team de gezinnen verder op weg te helpen in jouw regio?

Stagiair HBO Ambulant Friesland

Wat ga je doen? Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden van een ambulant begeleider. Je wordt hierin begeleid door een HBO opgeleide collega. Je gaat er op uit en begeleidt met name multiproblemgezinnen, hierin zul je opbouwen naar een caseload met een aantal eigen deelnemers.

HBO Stage - Jeugdhuis Veendam

Wat ga je doen? Je loopt mee in de dagelijkse begeleiding van de jeugdigen. Je kunt tijdens je stage aandacht besteden aan de volgende ontwikkelpunten:- Methodisch hulpverlenen, werken met het sociaal competentie model;- Versterken van de jeugdige;- Hanteren van de verschillende relaties;- Professioneel samenwerken;- Organiseren en beheren;- Kritisch reflecteren;- Profileren en legitimeren.  

Stagiair HBO Gezinscoaching- Ambulant Groningen

Wat ga je doen? Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden van een ambulant begeleider bij deelnemers met opvoedingsvragen en vragen op andere leefgebieden. Je kijkt mee in de begeleiding van de deelnemers en krijgt inzicht in het opstellen van een zorgplan en werkt samen met de deelnemer aan de gestelde doelen.