Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

5 vacatures gevonden

HBO Stage - Jeugdhuis Veendam

Wat ga je doen? Je loopt mee in de dagelijkse begeleiding van de jeugdigen. Je kunt tijdens je stage aandacht besteden aan de volgende ontwikkelpunten:- Methodisch hulpverlenen, werken met het sociaal competentie model;- Versterken van de jeugdige;- Hanteren van de verschillende relaties;- Professioneel samenwerken;- Organiseren en beheren;- Kritisch reflecteren;- Profileren en legitimeren.  

Stagiair HBO Gezinscoaching- Ambulant Groningen

Wat ga je doen? Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden van een ambulant begeleider bij deelnemers met opvoedingsvragen en vragen op andere leefgebieden. Je kijkt mee in de begeleiding van de deelnemers en krijgt inzicht in het opstellen van een zorgplan en werkt samen met de deelnemer aan de gestelde doelen.

Vrijwilliger dagcoördinator Bij Bosshardt Beijum

Ten behoeve van de activiteiten op de locatie aan de Irislaan zijn wij momenteel op zoek naar een vrijwilliger dagcoördinator.Je werkzaamheden zullen bestaan uit:- het signaleren van mogelijke zorgenthema's bij bezoekers- een eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers en bezoekers tijdens activiteiten en ontmoeting- handen en voeten geven aan de doelstelling van de "Bij Bosshardt"- beheren van kasmiddelen die omgaan in verband…