Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

51 vacatures gevonden

Helden voor vakantiewerk in de talentpool van het Leger des Heils


Wij zijn op zoek naar helden die voor ons in de vakantietijd willen werken in de Talentpool zodat de hulpverlening voor de meest kwetsbare mensen door kan gaan!
Onze Talentpool is per juni 2020 op zoek naar enthousiaste begeleiders met minimaal een MBO-4 diploma of propedeuse HBO of WO in de sociale/zorg gerelateerde studierichtingen (bijv. begeleider specifieke doelgroepen, agogisch medewerker ggz, social work, cmv, pedagogiek, psychologie, ggz verpleegkunde etc). 

 

Persoonlijk Begeleider HBO op Domus Nijmegen

Schrikken we jou af als we praten over verslaving, psychiatrie én justitie? Nee? Gelukkig maar, want als (Persoonlijk) Begeleider HBO op Domus Nijmegen heb je hier dagelijks mee te maken. Wij helpen veelplegers, langdurig verslaafden, mensen met psychiatrische stoornissen en mensen die met politie en/of justitie in contact zijn gekomen. En daarmee voorkomen wij dakloosheid, overlast en criminaliteit in (de) regio Nijmegen.
 

Assistent Floormanager ReShare Store Nijmegen 24 uur

Voor onze ReShare Store aan de Lange Hezelstraat 84 te Nijmegen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega!

De Assistent Floormanager ondersteunt de Floormanager aangaande het aansturen van de ReShare Store conform het concept- en handboek, de verkoop van kleding en de aansturing van de medewerkers en vrijwilligers en begeleiding van de deelnemers die in de winkel werken.