Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

74 vacatures gevonden

medewerker Housekeeping (18-24 uur per week)

Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde housekeeping medewerker. Ook zij instromers zijn van harte uitgenodigd te reageren. Wij zoeken iemand die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en streeft naar kwaliteit. Je bent kritisch, energiek en bent bereid door te gaan tot het werk klaar is.  Je zorgt  samen met jouw collega’s voor het schoonmaken van…

Ervaren recruiter in de zorg

Mooi vak: zorgprofessionals werven! Jij zorgt ervoor dat onze deelnemers iedere dag de hulpverleners krijgen die zij nodig hebben. Je faciliteert het primaire proces én hebt een adviserende rol richting ons management. Jij bent de sparringpartner als het gaat om recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

HR adviseur (20 uur per week + doorgroeimogelijkheden

Houd jij van afwisseling en dynamiek? Wil jij binnen afzienbare tijd doorgroeien naar senior HR Adviseur? Op onze afdeling Personeelszaken lopen 1001 processen en projecten door elkaar. Alles is erop gericht om ons management en het primaire proces zo goed mogelijk te faciliteren. Daarvoor zijn wij op zoek naar een HR Adviseur die toe is aan de tweede of derde stap in zijn/haar carrière. 
 

Teamleider 50/50 Workcenter Gelderland

Geloof jij, net als wij, dat elk mens een plek in de samenleving verdient? 50|50 is het initiatief van het Leger des Heils om mensen aan de onderkant van de samenleving, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, weer ‘mee te laten doen’. Werken aan herstel van het gewone leven, waarbij uitstroom naar een duurzame plek in werk en samenleving centraal staat. Voor deze mooie afdeling zoeken we nu een Teamleider 50|50, die de spil wil zijn tussen de Workcenters, opdrachtgevers én onze zorgverleners.
 

Orthopedagoog Domus+ Batelaar

Wil jij als Orthopedagoog hét verschil maken binnen een beschermde woonvorm voor mensen met multiproblematiek? Ben je ontwikkelingsgericht, enthousiast en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan zoeken wij jou!
 

Verpleegkundige Meerzorg

Wij helpen mensen zonder helper. Als Verpleegkundige bij het Leger des Heils raak je dus de kern van onze organisatie: het helpen van mensen aan de rand van onze samenleving.
 
 

Begeleider MBO

Wil jij groeien in professionaliteit, creativiteit en oplossingsvermogen? Kom dan ons team Beschermd Wonen versterken op ons bosrijke landgoed Caesarea!

Psycholoog / Orthopedagoog

Mogelijk zicht op een opleidingsplaats voor GZ-psycholoog

 
Neem jij als psycholoog / orthopedagoog altijd de weg van de minste weerstand? Of ga jij juist een uitdaging niet uit de weg? Onze complexe LVG-doelgroep zoekt een psycholoog / orthopedagoog die uit het juiste hout gesneden is om hen verslavingsvrij én met een rugzak vol vaardigheden terug te laten keren in de maatschappij.