Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

30 vacatures gevonden

Persoonlijk Begeleider Beschermd Wonen Ede (32 uur)

Dak- en thuislozen onderdak geven is één ding, maar zij hebben ook de juiste begeleiding nodig. Zowel groepsbegeleiding als persoonlijke begeleiding. Spreekt die combinatie jou aan? Dan word jij vast blij van de functie Persoonlijk Begeleider op onze locatie Beschermd Wonen in Ede. Hier bieden we Maatschappelijke Opvang trajecten en Beschermd Wonen plekken aan. Voor deze vacature zoeken wij specifiek een collega voor het Beschermd Wonen team.

 

Woonbegeleider Beschermd wonen Ede MBO

Maatschappelijke Opvang Valleiregio (Ede) helpt de meest kwetsbare mensen in de samenleving.
Met opvang voor dak- en thuislozen, begeleiding voor mensen die zelfstandig willen wonen. Daarnaast biedt de Maatschappelijke Opvang ook nog tal aan producten ter ondersteuning van de doelgroep.
 
De beschermde woonvorm biedt onderdak aan dak- en thuisloze mensen die nergens anders terecht kunnen. Zij krijgen 24-uurs begeleiding, een eigen kamer en benodigdheden voor het eerste levensonderhoud. De zorgvraag van de deelnemer staat centraal en er worden individuele afspraken gemaakt over middelengebruik. De hulpverlening wordt aangepast op de zorgvraag met als doel dat deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.

Veel dak- en thuislozen hebben meer dan één probleem. Daarom werkt MO Valleiregio al jaren samen met gespecialiseerde hulpverleningsorganisaties en bijvoorbeeld de gemeente. Verschillende organisaties hebben een spreekuur in ons Sociaal Pension.
 

Jeugdbeschermer

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken?

Kok Domus+ Batelaar

Wat is er nou leuker dan koken voor 5 man? Koken voor 50 man natuurlijk! Onze avondmaaltijd is hét gezamenlijke moment dat alle deelnemers terugkomen van hun dagbesteding en de vrije avond kan beginnen. Daarom zoeken wij een kok die een gezonde maaltijd kan bereiden voor een grote groep én helpt bouwen aan de huiselijke sfeer op onze woonvoorziening.
 

Verpleegkundige bij specialistisch verpleeghuis De MeerZorg

Waarom ben jij verpleegkundige geworden? En kun je jouw cliënten nu de tijd en persoonlijke aandacht geven die zij verdienen? Dat kan in ieder geval bij ons op De MeerZorg! Hier kun je in een ontspannen sfeer tijd en aandacht geven aan een grote diversiteit aan cliënten. Mij hoef je niet te geloven – ik ben slechts een vacaturetekst. Kom eens langs en vraag het je toekomstige collega’s!

Trajectmanager

Wil jij je blik verbreden?  En vind je het leuk om je vast te bijten in een functie waarin je zicht krijgt op de wereld van indicaties en financiering van de dienstverlening aan onze deelnemers? Dan is de functie van Trajectmanager wat voor jou!
 

BBL-traject Ervaringsdeskundigheid (MBO4)

Hee jij daar, met je ontwrichtende ervaring! Kom in actie. Help onze deelnemers om de kans op terugval te verkleinen door jouw eigen herstelervaring. En help jezelf aan een erkend MBO4-diploma. Dat is dus win-win. Ga ervoor!