Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

23 vacatures gevonden

Gedragswetenschapper regio Twente

Gedragswetenschapper m/v
voor 20 uur per week


Ben jij gedragswetenschapper en wil jij direct aan de slag binnen een organisatie die ertoe doet in onze samenleving ?
Reageer op onze vacature en wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie.
Wij bieden je werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft en een plek waar je veel kan leren.
 

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd / Regiehouder / Casemanager (verschillende namen voor dezelfde functie) ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken in jouw eigen regio?

Management Assistent Zwolle

Ondersteun jij graag het management? Draag je graag (indirect) een steentje bij aan het mooier maken van deze maatschappij en sta je stevig in je schoenen? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

 

Management Assistent Utrecht

Ondersteun jij graag het management? Draag je graag (indirect) een steentje bij aan het mooier maken van deze maatschappij en sta je stevig in je schoenen? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

 

Re-integratiecoach 18 uur per week

Een belangrijke pijler van 50|50  Hotel Belmont is re-integratie. Kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt komen bij ons om te leren wat nog nodig is voor de stap naar regulier betaald werk.Als re-integratiecoach heb je een groot hart voor mensen en heb je oog voor ieders unieke talenten. Je werkt nauw samen met de andere re-integratie coach, opdrachtgevers, werkbegeleiders…

Gedragswetenschapper Jeugd en gezinnen

‘Wie lacht niet, die de mens beziet?’ Leuke baan, Gedragswetenschapper bij het Leger des Heils! Want dat is precies wat jij gaat doen: de mens bezien, adviseren, coördineren en de behandeling bewaken van onze jongeren en gezinnen.
 

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd Arnhem

Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken!